> > > > Zugspitz Arena

 

Zugspitz Arena

Intre pasul Fernpass si granita cu Bavaria va asteapta regiunea Zugspitz Arena cu o combinatie colorata a activitatilor de petrecere a timpului liber active sau relaxante pentru intreaga familie. Langa masivul Zugspitze se intind vaile dintre Ehrwald, Biberwier si Lermoos.Pe langa drumetii la altitudine si tururi de catarari nu ar trebui sa ratati plimbarile pana la cascadele sau lacurile din regiune.

Zugspitz Arena

Intre pasul Fernpass si granita cu Bavaria va asteapta regiunea Zugspitz Arena cu o combinatie colorata a activitatilor de petrecere a timpului liber active sau relaxante pentru intreaga familie. Langa masivul Zugspitze se intind vaile dintre Ehrwald, Biberwier si Lermoos.Pe langa drumetii la altitudine si tururi de catarari nu ar trebui sa ratati plimbarile pana la cascadele sau lacurile din regiune. Atat vara cat si iarna merita sa urcati pana pe varful Zugspitze cu telegondola Tiroler Zugspitzbahn. Valea Ehrwald este potrivita in special pentru Nordic Walking si jogging. În regiune veti gasi de asemenea intre Lermoos si Ehrwald un teren de golf cu nouă gauri.

Sortare dupa:
Confort:
Pret:
Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.