> > > > Zillertal

 

 Valea Zillertal este inconjurata de Alpii Zillertal la sud, respectiv est, De Alpii Kitzbuhel la est si de Alpii Tux la vest.Cea mai intinsa asezare din regiune este Mayrhofen.In contextul declinului industriei miniere din areal, turismul s-a afirmat ca si sector principal de activitate incepand cu a doua jumatate a secolului XX.De asemenea agricultura ocupa un loc fundamental in cadrul economiei regionale.Zona Zillertal este renumita cu precadere pentru traditia muzicala, ce a stat la baza raspandirii la nivel mondial a colindei Silent Night.

Valea Zillertal este inconjurata de Alpii Zillertal la sud, respectiv est, De Alpii Kitzbuhel la est si de Alpii Tux la vest.Cea mai intinsa asezare din regiune este Mayrhofen.In contextul declinului industriei miniere din areal, turismul s-a afirmat ca si sector principal de activitate incepand cu a doua jumatate a secolului XX.De asemenea agricultura ocupa un loc fundamental in cadrul economiei regionale.
Zona Zillertal este renumita cu precadere pentru traditia muzicala, ce a stat la baza raspandirii la nivel mondial a colindei Silent Night.De asemenea, recent, formatia Schurzenjanger a inregistrat un succes notabil in tarile vorbitoare de limba germana, combinand cu ingeniozitate muzica folk cu pop.
Sortare dupa:
Confort:
Pret:
Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.