> > > > Zakyntos

 
Insula Zakinthos, numita si Zante, face parte din grupul insulelor Ionice, este o insula foarte indragita.In afara de minunatele sale plaje si capitala interesanta, mai are si un avantaj unic – este locul unic din Mediterana unde cuibareste caretta caretta – adica testoasa-verde-de-mare.In cursul tururilor insulare Plaja Epavei este o oprire populara, cu faleze spectaculoase si ape albastre si limpezi.Capitala insulei – Zakinthos, are o promenada frumoasa la malul marii.In spatele promenadei se gasesc cateva strazi reprezentand zona de shopping, umbrite de colonade splendide ramase din vremea venetienilor, acestia denumind insula - „Floarea Levantului”.
ZAKINTHOS
 
Insula Zakinthos, numita si Zante, face parte din grupul insulelor Ionice, este o insula foarte indragita.In afara de minunatele sale plaje si capitala interesanta, mai are si un avantaj unic – este locul unic din Mediterana unde cuibareste caretta caretta – adica testoasa-verde-de-mare.
In cursul tururilor insulare Plaja Epavei este o oprire populara, cu faleze spectaculoase si ape albastre si limpezi.
 
Capitala insulei – Zakinthos, are o promenada frumoasa la malul marii, cu numeroase barci mici imprastiate printre feriboturile interinsulare. In spatele promenadei se gasesc cateva strazi reprezentand zona de shopping, umbrite de colonade splendide ramase din vremea venetienilor, acestia denumind insula - „Floarea Levantului”.
 
Vasilikos – o minunata peninsula a carei colina inalta de 491 m „Skopo”ofera o priveliste splendida asupra intregii insule Zakinthos. In aceasta parte livezile de maslini, padurile de pini si culturile de vita-de-vie completeaza imaginea insulei.
 
Planos –  aceasta mica asezare s-a dezvoltat mult in ultimii ani devenind o destinatie de vacanta preferata, cu restaurante, baruri, pub-uri, discoteci si taverne, atragand amatorii de distractie.
Pe plajele sale nisipoase lungi se pot inchiria sezlonguri si umbrele, se pot practica sporturi nautice.
 
Laganas – asezare in sudul insulei, cu o plaja lunga nisipoasa, cu o viata dinamica, cu numeroase taverne, baruri, restaurante si discoteci, renumita datorita testoaselor caretta. Sporturi nautice cu motor nu pot fi practicate tocmai datorita acestui fapt - pentru a proteja ecosistemul testoaselor.
 
Plaja Argassi – la cca. 4 km de orasul Zakinthos, cu plaja mixta, aici se pot practica sporturi nautice, viata de noapte este extrem de activa, cu discoteci si baruri, taverne invaluite de aromele grecesti, cu golfulete stancoase, romantice.
 
Plaja Kalamaki – cu un peisaj minunat, cu plaja cu nisip fin ce coboara lin spre mare, loc ideal pentru testoasele caretta.
 
Alikanas – la cca.15 km de orasul Zakinthos cu o frumoasa plaja, cu nisip fin, ce coboara lin spre mare.           
 

 

 
Sortare dupa:
Confort:
Pret:
Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.