> > > Venezuela

 

Venezuela este o tara mica, exotica, de o frumusete naturala deosebita, plina de contraste. Varfurile inzapezita ale Anzilor, la sud - jungla amazoniana, la est - platoul Gran Sabana cu muntii sai stranii si 3000 km de plaje cu nisip alb, presarate cu palmieri. Tot aici se afla cel mai intins lac din America de Sud – Maracaibo, si cea mai inalta cascada din lume – Angel Falls.Rio Orinoco, al treilea rau ca lungime de pe continent,

Venezuela-Paradisul pe Pamant
Venezuela este o tara mica, exotica, de o frumusete naturala deosebita, plina de contraste. Varfurile inzapezita ale Anzilor, la sud - jungla amazoniana, la est - platoul Gran Sabana cu muntii sai stranii si 3000 km de plaje cu nisip alb, presarate cu palmieri. Tot aici se afla cel mai intins lac din America de Sud – Maracaibo, si cea mai inalta cascada din lume – Angel Falls.
Rio Orinoco, al treilea rau ca lungime de pe continent, strabate 2150 km si formeaza o delta pe ale carei insule traieste populatia Warao, in case pe piloni deasupra apei.
In partile de nord-vest, in muntii Sierra Nevada de Merida, se afla punctul cel mai inalt din tara, Pico Bolivar, una dintre cele mai populare destinatii turistice din Venezuela; iar zona de nord-est se bucura de plaje idilice, intinse, scaldate de apa turcoaz, ideale pentru snorkeling, pescuit, etc.
 
Sortare dupa:
Confort:
Pret:
Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.