Hotel Tauern Spa Kaprun

Kaprun Austria
de la
EUR 2358 00 EUR
2 adulti
Sejur Austria - Tauern Spa Kaprun, cu plecare din Bucuresti

Acest hotel de 4 stele superioare se află in Kaprun și are o zonă spa de 2 hectare cu spații in interior și in aer liber și o piscină in aer liber cu acoperis din sticlă. Toate camerele includ un minibar gratuit reaprovizionat zilnic cu băuturi nealcoolice și beneficiază de un balcon cu vedere superbă la munte. Zona de schi a ghețarului Kitzsteinhorn se află la 5 km. La proprietate există un garaj de parcare, disponibil la un cost suplimentar.

Zona spa de la Tauern Spa Hotel & Therme include 12 piscine interioare și in aer liber, 13 saune și băi de aburi diferite, facilități de gimnastică acvatică și un lounge de relaxare cu șemineu. Oaspeților li se oferă gratuit ceaiuri și sucuri de fructe. De la proprietate este posibil accesul direct prin interior la zona spa publică.

Oaspeții au la dispoziție de asemenea o sală de fitness modernă, cu vedere panoramică la munte, precum și o gamă largă de masaje, băi terapeutice și tratamente de infrumusețare. Intrarea la zona spa si sala de fitness este gratuită.

Există și o zonă spa destinată copiilor, care include facilități precum o piscină mare in aer liber, 2 tobogane cu apă, un bazin puțin adanc, o cameră de jocuri și un loc de joacă. Pentru copiii cu varsta peste 3 ani este disponibil un serviciu profesional de ingrijire.

Toate camerele de la Tauern Spa Hotel & Therme au TV prin satelit și o baie cu halate și uscător de păr.

Tauern Spa găzduiește 6 restaurante, baruri și cafenele.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare

Solicita oferta personalizata