SWANDOR RESORT TOPKAPI PALACE

Lara Kundu, Turkey
de la
EUR 2488 00 EUR
2 adulti
Hotelul  Swandor Resort Topkapi Palace  a fost inspirat si construit dupa Palatul Topkapi din Istanbul  iar ultima renovare a fost facuta in 2019 .
Hotelul  Swandor Resort Topkapi Palace  este pozitionat pe malul marii,  in statiunea Lara, la 16 km de aeroportul Antalya respectiv 20 km de centrul orasului Antalya. 
Dotari generale: 
Hotelul  Swandor Resort Topkapi Palace   dispune de o piscina exterioara mare cu sectiune pentru copii,  la care turistii au acces pana la ora 19:00 si o piscina interioara care este deschisa in functie de conditiile sezoniere, aquapark cu 5 tobogane de apa pentru adulti si 3 pentru copii, piscina cu valuri artificiale.
Hotelul  Swandor Resort Topkapi Palace   dispune de 1 restaurant principal (este si midnight snack), 5 restaurante a la carte (italian, international, grill, turcesc, mediteranean - acesta este si snack cu fast food in timpul zilei, fiind situat langa plaja) - masa la fiecare din ele este gratuita o data pe sejur, cu rezervare prealabila, 10 baruri, snack bar, cafenea, patiserie, baie turceasca, sauna, masaj, fitness, centru de sanatate, gradina,  animatie ziua si noaptea.
Plaja:  hotelul Swandor Resort Topkapi Palace    detine plaja privata de 250 mp cu  nisip si pietricele cu sezlonguri, umbrele de soare si prosoape de plaja oferite gratuit.


Dotari camere:
Hotelul dispune de 354 camere cu vedere la mare, piscina sau gradina,  repartizate in 5 cladiri.


DELUXE ROOM- camerele au o suprafata de 34 mp, formate dintr-un dormitor, 1 baie, balcon, acces la internet gratuit, mini-bar, aer conditionat centralizat individual, telefon cu linie directa in camera si baie, TV LCD/satelit cu canale internationale, seif, feon, serviciu de cafea si ceai. Acest tip de camera are un pat dublu si un pat single, se pot caza maxim 3 adulti sau 2 adulti si 1 copil.
DELUXE SUPERIOR ROOM - camerele au o suprafata de 37mp, formate dintr-un dormitor, 1 baie, balcon, cu vedere la piscina sau la gradina, acces la internet gratuit, mini-bar, aer conditionat centralizat individual, telefon cu linie directa in camera si baie, TV LCD/ satelit , seif, uscator de par, serviciu de cafea si ceai. Acest tip de camera are un pat dublu, un pat single si o canapea extensibila suplimentara, se pot caza maxim 3 adulti si 1 copil sau 2 adulti si 2 copii.


DELUXE GARDEN FAMILY ROOM - camerele au o suprafata de 40 mp si sunt formate din doua dormitoare cu usa intre ele, baie, balcon, au vedere la piscina sau gradina, acces la internet gratuit, mini-bar, aer conditionat centralizat individual, telefon cu linie directa in camera si baie, TV LCD/satelit, muzica (TV), seif, feon, serviciu de cafea si ceai. Acest tip de camera are un pat dublu si doua single, se pot caza maxim 4 adulti.


DELUXE FAMILY ROOM - camerele au o suprafata de 46 mp si sunt formate din doua dormitoare conectate cu usa intre ele, baie, balcon,cu vedere la piscina sau la gradina, acces la internet gratuit, mini-bar, aer conditionat centralizat individual, telefon cu linie directa in camera si baie, TV LCD/satelit, muzica (TV), seif, feon, serviciu de cafea si ceai. Acest tip de camera are un pat dublu si doua paturi single, se pot caza maxim 4 adulti. 


DELUXE DUBLEX FAMILY ROOM- acest tip de camera are o suprafata de 59 mp si este impartit pe doua etaje, avand o camera la parter, o camera la etaj, 2 bai si 1 balcon, acces la internet gratuit, mini-bar, aer conditionat centralizat individual, telefon cu linie directa in camera si baie, TV LCD prin satelit, muzica (TV), seif, feon, serviciu de cafea si ceai. Acest tip de camera are un pat dublu in dormitorul de la parter, doua paturi single si o canapea extensibila in dormitorul de la etaj, iar capacitatea maxima a acestei camere este de 4 adulti si 1 copil, 2 adulti si 3 copii sau 3 adulti si 2 copii-maxim 5 persoane.


Hotelul poate modifica conceptul de all inclusive fara a informa, in prealabil, acest lucru. De asemenea, se pot percepe taxe suplimentare pentru anumite facilitati si servicii. Recomandam turistilor sa solicite, la  preluarea camerei, conceptul valabil la momentul cazarii si informatiile corecte referitoare la taxe. 
i. Recomandam turistilor sa solicite, la  preluarea camerei, conceptul valabil la momentul cazarii si informatiile corecte referitoare la taxe. 

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Handling Fee; Avion OMR-AYT DUMINICA Oradea - Antalya Oras; TAXE AEROPORT; Avion AYT-OMR DUMINICA Antalya Oras - Oradea; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Bucuresti catre SWANDOR RESORT TOPKAPI PALACE , Lara, Turcia

Solicita oferta personalizata