Situat în oraşul Dubai din Emiratul Dubai, la 2,4 km de Mall of the Emirates, Hotelul Metropolitan Dubai oferă un centru spa şi o cadă cu hidromasaj.Plaja Jumeirah este la 2,6 km de Hotelul Metropolitan Dubai, iar Burj Khalifa se află la 10 km. Aeroportul Internaţional din Dubai este situat la 20 km de proprietate.

Localizare

Plaja Jumeirah este la 2,6 km de Hotelul Metropolitan Dubai, iar Burj Khalifa se află la 10 km. Aeroportul Internaţional din Dubai este situat la 20 km de proprietate.


Facilitati Hotel

Hotelul Metropolitan Dubai oferă un centru spa şi o cadă cu hidromasaj. Bar, restaurant.


Facilitati Camere

Toate camerele acestui hotel sunt dotate cu aer condiţionat şi TV cu ecran plat. Anumite unităţi de cazare includ o zonă de relaxare, unde oaspeţii se pot destinde după o zi obositoare. Unele camere au vedere la grădină sau la oraş. Toate camerele au baie privată cu duş sau cadă. Pentru un plus de confort, se asigură halate de baie şi papuci. Proprietatea are o recepţie cu program nonstop şi un salon de coafură.

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion OTOPENI - DUBAI 2021 - 2022 Bucuresti - DUBAI; Taxele de aeroport; Avion DUBAI - OTOPENI 2021 - 2022 DUBAI - Bucuresti; Package discount; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Cluj Napoca catre Metropolitan Hotel Dubai, Dubai, Emiratele Arabe Unite

Solicita oferta personalizata