WYNDHAM RESIDENCES KUSADASI GOLF AND SPA (EX.CLS KUSADASI GOLF AND SPA RESORT)

Kusadasi Tr
LOCALIZARE
Amplasat intr-o locatie pe deal, cu vederi incredibile asupra unui parc pana la Marea Egee, aest complex se afla la 92 km de Aeroportul Adnan Menderes Izmir.

FACILITATI
Wyndham Residences Kusadasi Golf & Spa se afla in Kusadasi si ofera 11 piscine in aer liber, un parc acvatic, un centru spa si de wellness, o sala de gimnastica, o piscina interioara si se afla in imediata apropiere a unui teren de golf cu 18 gauri.La proprietate si in zona inconjuratoare oaspetii pot lua parte la numeroase activitati, printre care golf, minigolf si tenis. Oaspetii care doresc sa se mentina in forma au la dispozitie un centru de fitness. Sauna si hamamul sunt disponibile pentru oaspetii care doresc sa se relaxeze. La piscina sunt disponibile umbrele de soare si sezlonguri.

RESTAURANT
La proprietate exista un restaurant care serveste mancaruri internationale. Barul si snack barul ofera o varietate de bauturi racoritoare si gustari.Restaurantul ALA CARTE este contra cost. / Este necesara rezervare.

CAMERE
Apartamentele au aer conditionat, seif, masina de spalat, canapea si TV prin cablu si DVD player. Au si o bucatarie cu frigider, cuptor si masina de spalat vase. Baia privata include uscator de par. Toate apartamentele au balcon. Utilizarea activa a jacuzzi-ului nu este disponibila in camerele noastre.

Apartamentele Penthouse Duplex au doua etaje formate din 3 dormitoare (dormitor matrimonial cu pat dublu, aer conditionat split, TV LCD; al doilea dormitor cu 1 pat dublu, aer conditionat split; al treilea dormitor cu 2 paturi de o persoana, aer conditionat split), 2 bai ( Baia principala are cada, a doua baie are dus), zona de living, aer conditionat split, TV LCD, DVD/CD player, sistem de sunet surround, zona de luat masa, terasa sau balcon cu mobilier de terasa. 

Apartamentele duplex superioare au doua etaje formate din 2 dormitoare (dormitor matrimonial cu pat dublu, aer conditionat split, TV LCD; Al doilea dormitor cu 2 paturi de o persoana, aer conditionat split), 2 bai (Baia principala are cada, Baia a doua are dus) , zona de living, aer conditionat split, TV LCD, DVD/CD player, sistem de sunet surround, zona de luat masa, terasa sau balcon cu mobilier de terasa. 

Apartamentele superioare sunt formate din 2 dormitoare (dormitor matrimonial cu pat dublu, aer conditionat split, TV LCD; Al doilea dormitor cu 2 paturi de o persoana, aer conditionat split), 2 bai (Baia principala are cada, Baia a doua are dus), zona de living , aer conditionat split, TV LCD, DVD/CD player, sistem de sunet surround, zona de luat masa, terasa sau balcon cu mobilier de terasa.

Suitele Junior constau din 2 dormitoare, (dormitor matrimonial cu pat dublu, aer conditionat split, TV LCD; Al doilea dormitor cu 2 paturi de o persoana, aer conditionat split), 1 baie, zona de living, aer conditionat split, TV LCD, DVD/CD player, sistem de sunet surround, zona de luat masa si terasa sau balcon cu mobilier de terasa.

Suita clasica este formata din 1 dormitor cu pat dublu, aer conditionat split, TV LCD, 1 baie, zona de living, aer conditionat split, TV LCD, DVD/CD player, sistem de sunet surround, zona de luat masa si terasa sau balcon cu mobilier de terasa.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion OTP-BJV Day 7 2023 Bucuresti - Bodrum; Taxe de aeroport; ; ; Avion BJV-OTP Day 7 2023 Bodrum - Bucuresti; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre WYNDHAM RESIDENCES KUSADASI GOLF AND SPA (EX.CLS KUSADASI GOLF AND SPA RESORT), Izmir, Turcia

Solicita oferta personalizata