Charter Sharm El Sheikh - Jaz Belvedere, cu plecare din Cluj Napoca
Foarte bine 8.5 Booking.com Jaz Belvedere este un hotel de 5 stele, situat in El Montaza, Sharm El-Sheikh, in sudul Peninsulei Sinai, langa plaja, la o distanta de 20 km de centrul orasului si de 10 km de aeroportul Sharm El Sheikh International. Hotelul este amenajat in stil arab-marocan si ofera o gama variata de servicii atent personalizate, reprezentand locul ideal pentru o vacanta de lux in Egipt.
Hotel Website: https://www.jazhotels.com/sharm-el-sheikh/hotels/jaz-belvedere.aspx

Localizare

Jaz Belvedere Resort este la doar 10 km de Aeroportul Internațional Sharm El Sheikh și la 20 km de centrul orașului Sharm El Sheikh.


Facilitati Hotel

Având decor cu influenţe în stil tradițional arabo-marocan, acest hotel este unul dintre cele mai rafinate din Sharm El Sheik. Belvedere oferă beneficii speciale, precum servicii atente personalizate, programe de divertisment de calitate superioară și facilităţi excepţionale pentru scăldat și scufundări, fiind situat într-una dintre cele mai frumoase zone de scufundări din lume.

Complexul pune la dispoziţie o varietate de facilităţi, inclusiv terenuri de tenis, fotbal şi volei pe plajă, precum și un teren multifuncţional. La un cost suplimentar, oaspeții pot practica sporturi acvatice, precum windsurfing, scufundări, snorkelling și canotaj.

Centrul spa oferă tratamente revigorante, băi pentru picioare, masaje, programe de relaxare și servicii de înfrumusețare, la un cost suplimentar.


Facilitati Camere

televizor
telefon
minibar
foehn
seif
pat suplimentar (contra cost)
serviciul de curatenie si schimbarea lenjeriei de pat se fac zilnic - gratuit
vedere la mare sau gradina

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Craiova catre Jaz Belvedere, Sharm el Sheikh, Egipt

Solicita oferta personalizata