SUENO GOLF BELEK

Belek, Turkey
Hotelul Sueno Golf 5* este inconjurat de un lac si ofera doua cursuri de campionat de golf cu 18 gauri. Situat la 400 de metri distanta fata de plaja, acesta are 3 terenuri de football. Hotelul Sueno Golf Belek se afla la 25 km distanta de Aeroportul International din Antalya.

Localizare

Hotelul Sueno Golf Belek 5* se afla la 25 km distanta de aeroportul Internațional din Antalya.


Facilitati Hotel

Hotelul Sueno se mandreste cu un centru spa cu servicii complete, care are 8 camere de masaj, o sauna si ofera tratamente de infrumusetare holistice. Oaspetii se pot relaxa, de asemenea, în sala de jocuri unde se poate juca biliard sau fotbal de masa. Hotel este situat la 30 km de aeroport si la 40 km de centrul orasului Antalya, la 3 km de Kadrie, la 400 m de malul marii. Hotelul este orientat catre amatorii de golf din tarile europene. Hotelul detine o plaja proprie de nisip, ponton si bar pe plaja, de asemenea exista si un shuttle gratuit pana la plaja.


Facilitati Camere

Camerele hotelului Sueno Golf Belek sunt spatioase si decorate in culorile toamnei. Fiecare are o zona de relaxare cu TV cu ecran plat si fotolii unindu-se cu un balcon mobilat. De asemenea, mai sunt dotate cu mini-bar, aer conditionat, seif.

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion CLUJ - ANTALYA 2022 Cluj Napoca - Antalya; TAXA AEROPORT; Avion ANTALYA - CLUJ 2022 Antalya - Cluj Napoca; Package commission

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare

Solicita oferta personalizata