Localizare

Hotelul ELA EXCELLENCE RESORT BELEK 5* (fostul Ela Quality Resort) se intinde pe o suprafata de 110.000 mp si este situat la 45 km de centrul orasului Antalya, la 35 km de Aeroportul International Antalya si la 2 km de statiunea Belek.Cazare

Hotelul are un numar total de 583 camere cu 1200 de paturi, 6 etaje si 6 lifturi.
Toate camerele sunt dotate cu : aer conditionat, TV LCD prin satelit, telefon, minibar, uscator de par, balcon , seif, halate si papuci, acces gratuit la WI-FI in camere.
Hotelul nu accepta animale de companie.

Superior Garden View / Forest View / Sea View  (45 mp) - sunt situate in cladirea principala a hotelului si au vedere la gradina, padure sau mare. Fiecare camera are 1 pat dublu sau 2 paturi twin, baie cu dus, balcon. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV LCD prin satelit, telefon, mini bar, uscator de par, parchet laminat, seif, halate si papuci, acces gratuit la WI-FI . Capacitatea maxima de cazare este de 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii.
Deluxe Superior Sea View  (53 mp) - sunt situate in cladirea principala a hotelului si au vedere la mare. Fiecare camera are 1 pat dublu sau 2 paturi twin, baie cu dus, balcon. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV LCD prin satelit, telefon, mini bar, uscator de par, parchet laminat, seif, halate si papuci, acces gratuit la WI-FI . Capacitatea maxima de cazare este de 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii.
Lake House Garden View  (38 mp) - sunt situate intr-o zona separata, langa piscina, la parter sau la primul etaj al vilelor si au vedere spre gradina. Fiecare camera are 2 paturi twin, baie cu dus, balcon. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV LCD prin satelit, telefon, mini bar, uscator de par, parchet laminat, seif, halate si papuci, acces gratuit la WI-FI. Capacitatea maxima de cazare este de 2 adulti si 1 copil.
Lake House Pool View  (38 mp) - sunt situate intr-o zona separata, intr-o cladire cu 2 etaje de langa piscina, la primul etaj al cladirii si au vedere spre piscina. Fiecare camera are 2 paturi twin,  baie cu dus, balcon. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV LCD prin satelit, telefon, mini bar, uscator de par, parchet laminat, seif, halate si papuci, acces gratuit la WI-FI .Capacitatea maxima de cazare este de 2 adulti si 1 copil.
Lake House Swim Up  (38 mp) - sunt situate in  vile, la parter, avand un mic ponton conectat direct la piscina. Fiecare camera are 1 pat matrimonial, fotoliu, baie cu cada, terasa. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV LCD prin satelit, telefon, mini bar, uscator de par, parchet laminat, seif, halate si papuci, acces gratuit la WI-FI in camere. Capacitatea maxima de cazare este de 2 adulti si 1 copil.
*Turistii cazati in camerele din Lake House pot servi micul dejun in Restaurantul a' la carte "La Salsa"
Family Corner Room  (45 mp) - au vedere la gradina, 1 pat matrimonial si 1 pat single despartite printr-un perete cu usi glisante, fotolii, baie cu dus, balcon. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV LCD prin satelit, telefon, mini bar, uscator de par, parchet laminat, seif, halate si papuci, acces gratuit la WI-FI in camere. Capacitatea maxima de cazare este de 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii.
Grand Superior Sea View  ( 53 mp) - au vedere la mare, 1 pat matrimonial sau 2 paturi twin si 1 pat single, fotoliu, baie cu dus, balcon. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV LCD prin satelit, telefon, mini bar, uscator de par, parchet laminat, seif, halate si papuci, acces gratuit la WI-FI in camere. Capacitatea maxima de cazare este de 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii.
Elagance Sea View with Jacuzzi  (48 mp) - camerele sunt situate in cladirea principala, au vedere la mare si sunt compuse dintr-un dormitor cu 1 pat matrimonial sau 2 paturi twin,  baie cu jacuzzi, balcon. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV LCD prin satelit, telefon, mini bar, uscator de par, parchet laminat, seif, halate si papuci, acces gratuit la WI-FI in camere. Capacitatea maxima de cazare este de 2 adulti si 1 copil.
Family Duplex Forest View / Sea View  (60 mp) - sunt situate in cladirea principala a hotelului si au vedere la padure sau la mare. Sunt compuse din doua dormitoare situate la etaje diferite, fara usa despartitoare, la parter fiind 2 paturi twin iar la etaj 1 pat matrimonial. In partea de sus a scarilor exista un dispozitiv de blocare de siguranta pentru copii. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV LCD prin satelit, telefon, mini bar, baie cu cada, uscator de par, seif, halate si papuci, acces gratuit la WI-FI in camere, balcon. Capacitatea maxima de cazare este 4 adulti si 1 copil.
Lake House Family Pool View  (76 mp) - sunt situate in vile, la etajul unu si au doua dormitoare cu usa de conexiune; vedere la piscina. Camerele au balcon sau terasa, o camera are 1 pat matrimonial si cealalta are 2 paturi twin. Fiecare dormitor are baie cu dus sau cada, aer conditionat, parchet laminat, TV LCD prin satelit, telefon, mini bar, uscator de par, seif, halate si papuci, acces gratuit la WI-FI in camera. Capacitatea maxima de cazare este 4 adulti si 1 copil.
Lake House Family Suite  (100 mp) - sunt situate la parter sau la etajul unu al vilelor si sunt compuse din doua dormitoare - unul cu pat dublu si unul cu 2 paturi twin + canapea, despartite printr-o usa; au balcon sau terasa - cu vedere la piscina, baie cu cada, seif. Camerele sunt dotate fiecare cu : aer conditionat, parchet laminat, TV LCD prin satelit, telefon, minibar, uscator de par, halate si papuci, acces gratuit la WI-FI in camera. Capacitatea maxima de cazare este 4 adulti si 1 copil.
Lake House Swim Up Suite  (76 mp) - sunt situate in vile, la parter si au 2 dormitoare conectate printr-o usa; toate camerele de acest tip au balcon/terasa conectat/conectata direct la piscina. Un dormitor are 1 pat matrimonial iar celalalt are 2 paturi twin si fiecare este dotat cu
aer conditionat, parchet laminat, minibar, TV satelit, telefon, baie (cu dus sau cada), toaleta, halate de baie si papuci, uscator de par. Suita dispune de seif si acces gratuit la WI-FI in camera. Capacitatea maxima de cazare este 4 adulti si 1 copil.
*Turistii cazati in camerele din Lake House pot servi micul dejun in Restaurantul a' la carte "La Salsa"
Ela Family Suite  (100 mp) - sunt situate in cladirea principala a hotelului si au vedere la gradina. Suita este compusa din 2 dormitoare : unul cu 1 pat dublu si zona de living cu canapea si celalalt cu 2 paturi twin. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, parchet laminat, baie cu cada, dus, TV LCD prin satelit, telefon, minibar, uscator de par, balcon, seif, halate si papuci, acces gratuit la WI-FI in camere. Capacitatea maxima de cazare este 4 adulti si 1 copil.
Deluxe Suite  (105 mp) - sunt situate in cladirea principala a hotelului, au balcon iar vederea este la mare. Suita este compusa din living cu canapea si 1 dormitor cu pat matrimonial. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, parchet laminat, TV LCD prin satelit, telefon, minibar, uscator de par, seif, halate si papuci, baie cu jacuzzi, acces gratuit la WI-FI in camere. Capacitatea maxima de cazare este 4 adulti si 1 copil
Excellency Suite  (190 mp) - sunt situate in cladirea principala a hotelului si au vedere la padure. Suita are doua etaje si este compusa din living cu canapea la primul nivel si 1 dormitor cu pat matrimonial si jacuzzi, sezlonguri si umbrele pe terasa - la etaj.  Ambele camere sunt dotate cu aer conditionat, parchet, TV LCD prin satelit, telefon, minibar, uscator de par, dus, toaleta, balcon, seif, halate si papuci, acces gratuit la WI-FI in camere. Capacitatea maxima de cazare este 4 adulti si 1 copil.
*Turistii cazati in suitele de mai sus (Ela Family, Deluxe si Excellency) beneficiaza de urmatoarele servicii: check-in rapid, sampanie la cerere in ziua de check-in, lapte cu ciocolata sau lapte pentru camerele cu copii, servire cu ciocolata, servire cu ceai de musetel inainte de culcare, late check-out.
Premier Suite  (196 mp) - exista o singura suita Premier, situata in cladirea principala a hotelului, cu balcon si terasa iar vederea ei este la mare. Suita are doua etaje : la primul nivel se afla 1 living cu canapea si fotolii, parchet si mocheta, aer conditionat, minibar, TV prin satelit, telefon, dus, toaleta, uscator de par iar la etaj este 1 dormitor cu pat dublu, si de asemenea cu parchet si mocheta, aer conditionat, minibar, seif, TV prin satelit, telefon, baie cu jacuzzi, dus, toaleta, halate de baie si papuci, uscator de par, jacuzzi si zona de plaja cu sezlonguri - pe terasa. Capacitatea maxima de cazare este 2 adulti si 1 copil.
Penthouse Suite  (233 mp) - exista o singura suita Penthouse, situata in cladirea principala a hotelului, cu balcon si terasa iar vederea ei este la mare. Suita are 2 etaje : la primul nivel se afla 1 living cu canapea si fotolii + 1 dormitor cu 2 paturi twin, parchet si mocheta, aer conditionat, minibar, TV prin satelit, seif, telefon, uscator de par, baie cu cada, toaleta, halate de baie si papuci, uscator de par. La etaj se afla un al 2-lea dormitor , cu 1 pat matrimonial, parchet si mocheta, aer conditionat, minibar, seif, TV prin satelit, telefon, baie cu jacuzzi, dus, toaleta, halate de baie si papuci, uscator de par, jacuzzi si zona de plaja cu sezlonguri pe terasa. Capacitatea maxima de cazare este 4 adulti si 1 copil.
*Turistii cazati in suitele Premier si Penthouse beneficiaza de urmatoarele servicii: primire personalizata la aeroport cu flori, transfer VIP aeroport-hotel-aeroport, check-in rapid, sampanie la cerere in ziua de check-in, room service 24/24h, spalatorie, internet wireless,  rezervari la Restaurantele A' la Carte cu exceptia restaurantului Akari Teppanyaki, lapte cu ciocolata sau lapte pentru camerele cu copii, servire cu ciocolata, servire cu ceai de musetel inainte de culcare, late check-out.
Prestige Suite  (375 mp) - exista o singura suita Prestige, situata in cladirea principala a hotelului, cu balcon si terasa si vedere la mare. Suita are doua etaje : la primul nivel se afla 1 living (cu podea din marmura), camera pentru servit masa (cu parchet), birou, bucatarie complet utilata (frigider, cuptor, aragaz), aer conditionat, WI-FI, TV satelit,telefon,  toaleta, balcon iar la etaj sunt 2 dormitoare, unul cu pat matrimonial + canapea + fotolii, baie cu jacuzzi, dus, toaleta si unul cu 2 paturi twin, baie cu cada, dus, toaleta. Ambele dormitoare au de asemenea aer conditionat, WI-FI, TV satelit, minibar, telefon, halate de baie si papuci, uscator de par iar terasa are o zona de plaja cu sezlonguri si cada cu hidromasaj. Capacitatea maxima de cazare este de 5 adulti si 1 copil .
*Turistii cazati in suita Prestige beneficiaza de urmatoarele extra servicii: utilizarea terminalului CIP si a zonei CIP Lounge din Aeroportul Antalya, intampinare cu flori,  transfer VIP aeroport-hotel-aeroport, check-in rapid, sampanie in ziua de check-in (la cerere), room service pana la ora 00.00, majordom, plaja privata, rezervari la Restaurantele A' la Carte (cu exceptia restaurantului Akari Teppanyaki),serviciu special de mancare si bauturi, minibar Excellence Maxx, ciocolata cu lapte sau lapte pentru copii, servire cu ciocolata sau ceai de musetel inainte de culcare, late check-out.
Villa Ela Palace  (297 mp interior si 550-750 mp gradina) - sunt duplexuri situate intr-o zona privata cu un peisaj verde luxuriant.  Au 2 etaje, living, sufragerie, bucatarie complet utilata, 3 dormitoare, piscina privata incalzita, baie turceasca, sauna si jacuzzi  cu deschidere spre terasa. La primul nivel se afla un living, sufragerie, 1 dormitor cu 2 paturi twin, bucatarie complet utilata (cuptor cu microunde, frigider, aragaz, aparat turcesc de cafea, aparat de ceai). Zona are parchet si marmura, aer conditionat, sistem audio si video, home cinema, TV satelit, telefon, baie cu cada, toaleta, minibar, halate de baie si papuci, uscator de par. La etaj sunt situate inca 2 dormitoare :  unul cu 2 paturi single de lux, scaune, birou, baie cu cada si toaleta si celalalt cu un pat matrimonial de lux, zona de relaxare, dressing, baie turceasca, sauna, dus, toaleta, cada cu jacuzzi cu decschidere spere terasa, zona de plaja pe terasa cu sezlonguri si umbrele. Ambele dormitoare sunt dotate cu aer conditionat, TV satelit, minibar, telefon, halate si papuci, uscator de par, cantar. In gradina generoasa se afla o piscina privata de 65 mp, incalzita, zona de relxare cu masa si scaune, zona de plaja cu sezlonguri , umbrele si hamac. Capacitate maxima de cazare 8 adulti.
Villa Sultan Palace  (794 mp interior si 886 mp gradina) - este un duplex de 2 vile situat intr-o zona aproape de plaja cu nisip. Au 2 etaje, living, sufragerie, bucatarie complet utilata, 4 dormitoare ( fiecare cu o baie cu jacuzzi), majordom, piscina privata incalzita de 65 mp, baie turceasca de 18 mp, sauna, sala de fitness si o cada cu hidromasaj in gradina. La primul nivel se afla livingul, sufrageria cu mobila de lux si accesorii de la cele mai importante marci din lume, TV, video, home cinema, bucataria (cu frigider cu 2 usi, aragaz, cuptor, cuptor cu microunde, aparat turcesc de cafea, ceainic), o camera destinata servitorilor (cu 2 paturi single, telefon, dus, toaleta). La etaj se afla un hol de intrare si 4 dormitoare dotate cu : aer conditionat, TV, dressing, seif, baie cu jacuzzi, toaleta, halate de baie si papuci, uscator de par, cantar, balcon cu zona de relaxare. In gradina se afla piscina privata, jacuzzi, zona de relaxare cu canapele, fotolii si masa, sezlonguri, umbrele si hamac. 
*Turistii cazati in vilele Ela Palace si Sultan Palace beneficiaza de urmatoarele servicii de lux: utilizarea terminalului CIP si a zonei CIP Lounge din Aeroportul Antalya, intampinare cu flori, transfer VIP aeroport-hotel-aeroport, check-in rapid, sampanie in ziua de check-in (la cerere), room service pana la ora 00.00, majordom, zona de plaja privata, rezervari la Restaurantele A' la Carte (cu exceptia restaurantului Akari Teppanyaki), serviciu special de mancare si bauturi, gratar cu un meniu special o data pe saptamana, minibar Excellence Maxx, ciocolata cu lapte sau lapte pentru copii, servire cu ciocolata sau ceai de musetel inainte de culcare, late check-out. Servicii extra lux : divertisment si organizari speciale de evenimente, meniuri personalizate.

 

 
Servicii
Ela Excellence Inclusive Hotelul are mai multe restaurante si baruri dupa cum urmeaza :
Restaurantul Hayat - este restaurantul principal unde se poate servi sub forma unui bufet deschis, o multitudine de mancaruri din bucataria turceasca si internationala, atat pentru adulti cat si pentru copii. Restaurantul este disponibil pentru micul dejun, pranz, cina si gustarile de noapte, avand o capacitate de 650 de locuri in interior si 390 de locuri pe terasa.
La Sofa Lounge Bistro -  este un bistro ce serveste un meniu divers la micul dejun si pranz.
Galata Beach Club - serveste pranzul si diverse bauturi/cocktailuri intre 16.00 - 18.00
Everland Kids World Resaturant - este un restaurant tip bufet destinat copiilor, unde se servesc mancaruri delicioase si sanatoase la pranz si cina, placinte, inghetata, prajituri, gustari si fructe la gusatrea de dupa amiaza.
La Rouge Patisserie - pregateste cele mai delicioase produse de patiserie, de la cornuri rafinate la eclere delicoase si inghetata, in cele 2 locatii ale sale : in cladirea  principala si in Ela Meydan.
Manav - " Bacania Verde" in turca, serveste fructe si legume proaspete, smoothie-uri delicioase si sanatoase. 

*Restaurante A' la Carte : reflecta cultura, mostenirea si traditiile fiecaruia dintre ele

  • Ela Anatolian – este deschis 24/24 - 7 /7 si serveste preparate din bucataria internationala
  • La Salsa – restaurant cu specific mexican
  • Akari Teppanyaki - pregateste preparate exotice din bucataria japoneza : Sushi, Sashimi si Teppanyaki 
  • La Sofa – serveste un meniu variat preparat la gratar
  • La Perla –  localizat in apropierea piscinei, serveste preparate cu specific italian
  • Galata Tavern – restaurant cu specific pescaresc cu un meniu bogat in fructe de mare si peste   
  • La Sante - serveste preparate reci si calde din bucataria vegana si vegetariana

Restaurantele A' la Carte au o capacitate redusa cuprinsa intre 15 – 60 locuri,  impun o tinuta corespunzatoare si necesita o rezervare in prealabil - cu / fara plata.

 

Baruri: exista 7 baruri, atat in hotel cat si pe plaja si la piscina, cu activitati surpriza, DJ locali si straini, cocktail-uri diverse si distractie fara limite :

- Lobby Bar
- Oxford Lounge
- Elazen Bar
- Night zone
- La Sofa Bar
- Pier Bar
- Pool Bar

 

Cu plata : servicii medicale, baby sitting, spalatorie, curatatorie, internet cafe si jocurile computerizate, magazine, inchirieri auto, telefon/fax, salon de infrumusetare, masaj, peeling, bowling, sporturi nautice motorizate, lectii private de tenis.
Facilitati

 
 Cu plata : servicii medicale, baby sitting, spalatorie, internet cafe si jocurile computerizate, coafor, magazine, rent a car, curatatorie, bowling, telefon/fax, doctor, salon de infrumusetare, masaj, peeling, sporturi nautice motorizate, lectii private de tenis.

 Plaja si Piscine
Hotelul ELA EXCELLENCE RESORT BELEK 5* are o plaja privata cu nisip, lunga de 270 m , cu un dig de 1100 mp; intrarea in apa este lina.
Hotelul are de asemenea o zona de piscina exterioara de 6630 mp, un aquapark cu 6 tobogane, 2 piscine exterioare pentru copii cu 1 tobogan  (246 mp) si inca 2 piscine interioare : una pentru adulti de 210 mp si alta pentru copii de 20 mp . Toate piscinele sunt cu apa dulce.

 *Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite atat la plaja cat si la piscina.
Sporturi si Activitati

Oaspetii cazati la hotelul Ela Excellence Resort Belek 5* se pot bucura de practicarea a numeroase sporturi si activitati , cum ar fi :

Fara plata : darts, tenis de masa, boccia, biliard, volei pe plaja, basket, aerobic, polo pe apa, gimnastica acvatica, utilizarea terenurilor de tenis,a rachetelor si a iluminatului terenului pe timpul noptii, jocuri speciale, cinema, muzica live, program de aniumatie seara, discoteca.

Cu plata : sporturi pe apa (ski jet, parasailing, surf, windsurf, monoski, schi nautic), navigatie, tur cu barca cu viteza,

Pentru copii:

Everland Kids World - Baby Club – pentru copii cu varste cuprinse intre 0 – 3,99 ani. Deschis intre 10.00 - 12.30 / 14.30 - 18.00 / 20.00 – 23.00 personalul ElaQuality Resort  asica  camera pentru dormit, pentru activitati specific celor mici, mese pentru schimbat scutecele si bone(bonele individuale sunt contracost).

Everland Q – Mini & Maxi Club – activitati pentru copii intre 03 si 12 ani.

Everland Q – Teens club – activitati pentru tineri intre 13 si 17 ani.


vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport si asistenta in lb. romana; Avion BCM-AYT Day 5 2022 Bacau - Antalya; Taxe de aeroport; CATERING (doar apa); Avion AYT-BCM Day 5 2022 Antalya - Bacau; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Bacau catre Ela Excellence Resort, Antalya, Turcia

Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
verifica
10
verifica
11
12
13
14
15
16
verifica
17
verifica
18
19
20
21
22
23
verifica
24
verifica
25
26
27
28
29
30
verifica
Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
verifica
2
3
4
5
6
7
verifica
8
verifica
9
10
11
12
13
14
verifica
15
verifica
16
17
18
19
20
21
verifica
22
verifica
23
24
25
26
27
28
verifica
29
verifica
30
31
Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
3
4
verifica
5
verifica
6
7
8
9
10
11
verifica
12
verifica
13
14
15
16
17
18
verifica
19
verifica
20
21
22
23
24
25
verifica
26
verifica
27
28
29
30
31
Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
verifica
2
verifica
3
4
5
6
7
8
verifica
9
verifica
10
11
12
13
14
15
verifica
16
verifica
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Solicita oferta personalizata