Charter Rhodos - Athoniki Villas, cu plecare din Bucuresti

Amplasare

Locul de cazare se află în Kalathos, la aproximativ 15 km de plajă, într-o zonă liniștită.

Dotări

Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Clienților locului de cazare le stau la dispoziție o sală de jocuri și room-service. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cine călătorește cu automobilul propriu, îl poate parca în funcție de disponibilitate gratuit în parcarea locului de cazare.

Locul de cazare

În camere se află o sufragerie, o bucătărie și o baie, un aparat de aer condiționat, un sistem de încălzire și un ventilator contribuie la o atmosferă plăcută. Clienții vor găsi un cadou de bun venit. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Camerele cu mochetă dispun de o canapea. O altă opțiune disponibilă sunt dormitoarele separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Există o chicinetă echipată cuprinzător cu un frigider, un minifrigider, un aragaz, un cuptor cu microunde, un aparat pentru cafea/ceai și o mașină de spălat vase. În afară de acestea există o mașină de spălat, un set de călcat și o presă de călcat pantaloni. Telefonul, televizorul, radioul, combina muzicală, CD player-ul, DVD player-ul, consola video, adaptorul de priză, ceasul deșteptător și WiFi-ul oferă un concediu confortabil. În plus, clienții pot să apeleze la serviciul de pregătire a camerei pentru somn. În cameră se găsesc și papuci de casă. Băile dispun de un duș și de o cadă. Un uscător de păr, o oglindă de machiaj și halate de baie sunt disponibile pentru folosința zilnică. În plus, clienții se bucură în băi de articole de cosmetică, o varietate de prosoape și muzică de fundal. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile. Locul de cazare oferă camere pentru fumători.

Sport/divertisment

Un program de sport și de divertisment oferă posibilitatea de a petrece timpul liber în mod flexibil. Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Iasi catre Athoniki Villas, Rodos, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta personalizata