Charter Corfu - Billy and Sandra Apartments, cu plecare din Cluj Napoca

Amplasare

Acest hotel este amplasat in centrul localității Sidari.

Dotări

Recepția este deschisă la orice oră. Oferta include un spațiu cu televizor. Conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă in aer liber.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută in camere. In majoritatea camerelor se găsește cate un balcon. Lucurile de valoare pot fi depozitate in siguranță intr-un seif pus la dispoziție contra cost. Chicineta este echipată cu un frigider. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. In plus, există acces la internet și canale prin satelit. In baia dotată cu un duș se află un uscător de păr.

Sport/divertisment

Clienții iși pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale hotelului. Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. Tenis de masă in interior ii păstrează in formă pe clienții locului de cazare. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o cafenea și un bar. De asemenea, unitatea de cazare pune la dispoziție gustări.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bacau catre Billy and Sandra Apartments, Corfu, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta personalizata