Amplasată în Playa de las Americas, la 300 m de plaja Camison, Parque La Paz Aparthotel este o proprietate de 3 stele care oferă o piscină în aer liber, terasă cu șezlonguri și umbrele de soare și unități de cazare cu aer condiționat. Proprietatea are servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

În camere există baie cu duș. Camerele luminoase de la Parque La Paz Aparthotel sunt dotate cu aer condiționat, Tv și seif. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

La Parque La Paz Aparthotel oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. În cadrul proprietății există și un snack bar care servește băuturi și gustări.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsesc facilitățile spa, unde oaspeții se pot relaxa în voie la diverse tipuri de masaj. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Parque La Paz Aparthotel amatorii de divertisment pot juca darts, biliard sau tenis de masă.

Parque La Paz Aparthotel oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de schimb valutar.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Tenerife Sur, situat la o distanță de 15 km.

Cele mai apropiate atracții de Parque La Paz Aparthotel sunt: Piramide de Arona convention centre - 100 m, Safari Shopping Centre - 200 m, Golf Las Americas - 1,2 km.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Parque La Paz Aparthotel, Tenerife, Spania

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta personalizata