Charter Creta - Elychryson Aparthotel, cu plecare din Targu Mures

Amplasare

Acest aparthotel se află la Hersonissos, la doar 120 de m de plajă, intr-o zonă liniștită.

Dotări

Această unitate dispune de un lift și de o recepție. Facilitățile mai cuprind și o cameră de bagaje și un seif. In spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Printre celelalte facilități ale aparthotelului se numără un spațiu cu televizor și o bibliotecă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu il pot parca in parcarea hotelului. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de ingrijire a bebelușilor, servicii de bonă, room-service și un serviciu de spălătorie.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută in camere. In majoritatea camerelor se găsește cate un balcon. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. Un seif oferă cea mai bună protecție pentru bunurile de preț ale clienților. In chicinetă se află un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. Echiparea este completată de un telefon, canale prin satelit și WiFi. In baia dotată cu un duș există un uscător de păr și halate de baie. Locul de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.

Sport/divertisment

Piscina exterioară garantează răcorire și inviorare. Șezlongurile de sub umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa insorită. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu ciclism/ciclism montan, partide de golf, o sală de fitness, biliard și terapii prin masaj. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Clienții iau mesele in atmosfera plăcută a restaurantului (nefumători și bufet). In fiecare zi este servit un mic dejun hrănitor.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Iasi catre Elychryson Aparthotel, Creta, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta personalizata