> > > Tunisia

 

TUNISIA
Vestita poarta catre Orient, situata in partea de Nord a Africii, Tunisia se afla la aproximativ 3 ore de zbor, fiind o destinatie calda, usor accesibila.Medinele din Hammamet si Sousse, Colosseumul din El Jem, locuintele troglodite din Matmata, ruinele Cartaginei, sunt marturii ale unei culturi de peste 3000 de ani.Clima mediteraneana, plajele cu nisip fin, marea de un albastru cristalin, posibilitatea practicarii diferitelor sporturi in orice perioada a anului, sunt atractii atat pentru cei care prefera numai relaxarea, dar si pentru cei care doresc o vacanta mai activa. Dunele de nisip din Sahara, precum si alte minunate comori ale naturii va invita sa cunoasteti lumea misterioasa a orientului.

TUNISIA

Vestita poarta catre Orient, situata in partea de Nord a Africii, Tunisia se afla la aproximativ 3 ore de zbor, fiind o destinatie calda, usor accesibila.Medinele din Hammamet si Sousse, Colosseumul din El Jem, locuintele troglodite din Matmata, ruinele Cartaginei, sunt marturii ale unei culturi de peste 3000 de ani.
Clima mediteraneana, plajele cu nisip fin, marea de un albastru cristalin, posibilitatea practicarii diferitelor sporturi in orice perioada a anului, sunt atractii atat pentru cei care prefera numai relaxarea, dar si pentru cei care doresc o vacanta mai activa. Dunele de nisip din Sahara, precum si alte minunate comori ale naturii va invita sa cunoasteti lumea misterioasa a orientului.
Infrastructura dezvoltata, lanturile hoteliere moderne si ospitalitatea tunisiana reprezinta garantia unei vacante de neuitat.
Pe parcursul circuitelor si excursiilor, exista posibilitatea de a admira atractiile turistice si culturale, monumentele istorice si in acelasi timp de a cunoaste misterele Africii, creindu-se astfel o imagine memorabila si placuta despre Tunisia.

Locuri de vizitat:
Hammamet – este una dintre cele mai renumite statiuni din Tunisia, cu lanturi hoteliere impozante, cu multimea magazinelor si a restaurantelor, gradinile verzi, Medina cu moscheele si stradutele inguste alaturi de cartierul de distractii, ofera un concediu de neuitat.

Sousse – unul dintre cele mai mari orase din Tunisia, cu cea mai mare dinamica de dezvoltare in domeniul turismului, se numeste pe buna dreptate „ Perla Marii Mediterane”.
Atractiile turistice precum: Marea Moschee veche de o mie de ani, catacombele din perioada romana, va introduc in istoria islamului.Arhitectura moderna de pe Aleea Habib Bourghiba, stradutele inguste ale Medinei cu multimea de magazine mici, restaurante, baruri, cafenele, discoteci ofera prilejul petrecerii unor clipe de neuitat.Privelistea impozanta a lantului de hoteluri de pe malul marii, marea cristalina, plimbarea in portul de lux Port El Kantaoui, transforma excursia intr-o amintire de vis.

Monastir – este o statiune cu dezvoltare dinamica, cu atractii turistice precum Mausoleul Bourghiba, Ribat-ul, Marea Moschee, este locul ideal si pentru distractie, toate oferind o experienta de neuitat.

Cartagina – metropola antica, vechea capitala a provinciei Agrica.In timpul excursiei se viziteaza baile lui Antoniu, portul comercial, catedrala Sfantul Ludovic, din exterior Palatul Prezidential, pitorescul sat Sidi Bou Said in stil maur cu stradutele cu case zugravite in albastru si alb.

Tunis – vechiul centru islamic al Africii de Nord, capitala Tunisiei inspira o atmosfera in stil francez.
In sec. al VII- lea arabii au distrus in totalitate Cartagina, Tunisul castigand o importanta din ce in ce mai mare, acesta devenind capitala tarii in anul 1160.
Atractiile exotice orientale, Muzeul National Bardo cu cea mai frumoasa colectie de mozaicuri romane, orasul vechi – Medina, vestigiile istorice grecesti si descoperirile arheologice rememoreaza atmosfera plina de mister a Orientului.

Kairouan – fondat in sec.al VIII- lea , este al patrulea oras sfant al islamului, este unul dintre principalele locuri de pelerinaj ale lumii arabe de vest.

El Jem – a fost fondat de puni, in anul 230 aici s-a construit vestitul amfiteatru, care potrivit unor descrieri nu a fost niciodata finalizat, a fost al III-lea amfiteatru ca marime din Imperiul Roman, aproape de dimensiunile Colosseumului.

Alte excursii:
In Sahara (2 zile);
Tunis – Cartagina – Sidi Bou Said (1zi);
Seara africana;
Seara folclorica;
Dougga (1 zi);
Kairouan – El Jem – Monastir (1 zi).
Sortare dupa:
Confort:
Pret:
Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.