> > > > Teneriffe

 

TENERIFE.Insula primaverii vesnice este o regiune a contrastelor.
In partea de nord, valurile Atlanticului se lovesc de peretii stancosi, in schimb in sud, turistii sunt asteptati de o plaja nisipoasa ciudata in felul ei, deoarece insula este de origine vulcanica; iar pentru a fi contrastul si mai mare, in mijlocul insulei se afla cel mai inalt munte din Spania (Teide 3718m), al carui varf, in luna ianuarie, este acoperit cu zapada.
La poalele muntelui puteti savura un cocktail racoritor pe marginea piscinei hotelului,  puteti sa va bucurati de caldura soarelui pe Playa de las Americas, puteti face plaja si baie in zona amenajata Lago Martianez, dotata cu piscine cu apa de mare si inconjurata de palmieri.Puteti alege orice - sigur va veti simti bine!
 

TENERIFE
Insula primaverii vesnice este o regiune a contrastelor.
In partea de nord, valurile Atlanticului se lovesc de peretii stancosi, in schimb in sud, turistii sunt asteptati de o plaja nisipoasa ciudata in felul ei, deoarece insula este de origine vulcanica; iar pentru a fi contrastul si mai mare, in mijlocul insulei se afla cel mai inalt munte din Spania (Teide 3718m), al carui varf, in luna ianuarie, este acoperit cu zapada.
La poalele muntelui puteti savura un cocktail racoritor pe marginea piscinei hotelului,  puteti sa va bucurati de caldura soarelui pe Playa de las Americas, puteti face plaja si baie in zona amenajata Lago Martianez, dotata cu piscine cu apa de mare si inconjurata de palmieri.
Puteti alege orice - sigur va veti simti bine!

 
EXCURSII

Turul insulei: Descoperiti Tenerife!
Calatorind peste Arona si Vilaflor veti ajunge la Parcul National Las Canadas, unde intr-o zona stancoasa se afla punctul cel mai inalt al insulei.
Mergand mai departe, prin Oratava, spre Puerto de la Cruz, puteti sa gustati specialitatile locale.
In Icod de los Vinos puteti sa admirati ?pomul - zmeu?.

Jeep-Safari:  o sa aveti parte de o calatorie de neuitat, plina de aventuri, prin care o sa reusiti sa cunoasteti si partile cele mai ascunse ale insulei.

Excursie in Gran Canaria cu vas de croaziera pe perna de aer: se viziteaza craterul Bandama in Las Palmas, care dupa marime este al doilea din lume, muzeul guancho San Mateo, si Tejeda (punctul cel mai inalt al insulei).

Excursie cu catamaran:  calatorie cu vas de lux; descoperiti lumea Oceanului Atlantic si malul stancos.
O bautura racoritoare pe plaja si o baie intr-un golf sunt incluse in program; iar daca aveti noroc  puteti sa vedeti si delfini!

Preturi informative:
Turul insulei ~ 61 Euro;
Jeep-Safari ~ 44 Euro;
Gran Canaria ~ 85 Euro;
Excursia catamaran ~ 54 Euro;
La Gomera ~ 54 Euro;
Programele facultative sunt organizate de agentiile locale. Va recomandam sa achizitionati excursiile facultative prin reprezentantii nostri locali.

PLAYA DE LAS AMERICAS / COSTA ADEJE
In partea de sud a insulei soarele straluceste in medie 330 de zile / an.
Plaja principala din Playa de las Americas, care este inconjurata de munti stancosi, se afla in zona Playa Troja, unde turistii sunt asteptati de sezlonguri, umbrele si multe posibilitati pentru practicarea sporturilor nautice. In oras o sa gasiti o multime de centre comerciale , iar Parcul Aqua ofera posibilitati de distractie atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari.
Foarte cunoscuta este aleea, lunga de 6 km, marginita de palmieri, care face legatura  intre zona hoteliera si golfurile mai mici, incepand de la Los Cristianos pana la Costa Adeje. In ultimii ani s-a dezvoltat si Costa Adeje ? cu cladirile ei in stil unic, ca o continuare a statiunii Playa de las Americas.
Transferul de la aeroport cu autocarul dureaza aproximativ ? ora..

PLAYA PARAISO
Se afla la o distanta de aproximativ 17 km de Playa de las Americas pe directia Nord-Vest. Este o asezare inconjurata de plantatii de bananieri. La 10 minute de mers pe jos veti descoperi un golf cu vedere excelenta spre mare.
Transferul cu autocarul de la aeroportul din partea de sud este aproximativ de 45 de minute.

INFORMATII UTILE

Moneda nationala: Euro
Diferenta de fus orar:  -2 ore .  
Ora Romaniei 13.00; ora in Tenerife 11.00
Tensiunea curentului electric: 125/220 V
Regulament de intrare in tara: pasaport valabil inca 6 luni de la intoarcere.
Codul de tara telefonic: 00 34


Constructii: pentru ca insula este o destinatie foarte cautata de turisti, statiunile sunt in permanenta dezvoltare, construindu-se hoteluri noi. De aceea este posibil ca zgomotul facut de masini sa deranjeze linistea turistilor.
Aer conditionat: din spirit de economie de energie electrica, este posibil ca aerul conditionat sa  nu functioneze la parametrii normali, ci numai in anumite perioade, sau numai  atunci cand este foarte cald, de la hotel la hotel.
Apa potabila: pentru ca pe insula sunt foarte putine izvoare naturale, nu este recomandata consumarea apei de la robinet.
Imbracaminte: in majoritatea hotelurilor, la cina, se recomanda imbracaminte potrivita ( la barbati pantaloni lungi!).
Sortare dupa:
Confort:
Pret:
Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.