> > > > Rhodos

 
Insula Rhodos – cunoscuta ca „Insula trandafirilor”cu peisaje minunate, cu nenumarate plaje si un oras vechi unic.
Insulele Dodecaneze, cu exceptia Insulei Rhodos, frapeaza prin peisajul arid si stancos. Plajele lungi cu nisip, nenumaratele zile insorite si briza constanta fac din aceste insule destinatia ideala pentru amatorii de sporturi nautice si de bai de soare.Indiferent daca facem referire la Rhodos, Kos – patria lui Hipocrate, la Insula Symi sau Insula originara Karpathos, cunoscute de scufundatori pentru buretii de mare, sau Insula Patmos – toate acestea au un farmec propriu, motiv pentu care orice vizita devine o experienta unica.
 

RHODOS
 
Insulele Dodecaneze, cu exceptia Insulei Rhodos, frapeaza prin peisajul arid si stancos. Plajele lungi cu nisip, nenumaratele zile insorite si briza constanta fac din aceste insule destinatia ideala pentru amatorii de sporturi nautice si de bai de soare.
Indiferent daca facem referire la Rhodos, Kos – patria lui Hipocrate, la Insula Symi sau Insula originara Karpathos, cunoscute de scufundatori pentru buretii de mare, sau Insula Patmos – toate acestea au un farmec propriu, motiv pentu care orice vizita devine o experienta unica.
 
Insula Rhodos – cunoscuta ca „Insula trandafirilor”cu peisaje minunate, cu nenumarate plaje si un oras vechi unic.
 
Faliraki – statiune bine dezvoltata de pe coasta de est, cu plaja cu nisip , ce coaboara lin in mare; la o distanta de cca. 20 km de aeroport, la cca.14 km de Rhodos.
 
Ixia – Ialyssos – centru turistic pe coasta de vest, cu plaja intinsa cu pietricele, la cca. 4 km de orasul Rhodos.
 
Kalathos – la nord de orasul Lindos, la cca.46 km de Rhodos.
 
Kalithea – localitate la nord-est de orasul Rhodos, cu foste bai termale si mici golfuri, la cca. 26 km de aeroport.
 
Lindos – in partea de sud a insulei, cu o frumoasa acropola, plaja cu nisip ce coboara lin spre mare.
 
Lardos – un mic sat cu plaja frumoasa.
 
Orasul Rhodos – capitala, port si un oras vechi ce impresioneaza, cu plaja ingrijita cu pietricele.  
Sortare dupa:
Confort:
Pret:
Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.