Rezervare
Confirmare

Cerere de rezervare pentru Taj Bentota Resort & Spa 5*

Sumar cerere de rezervare

Pret total EUR290000EUR EUR281300EUR

Detalii oferta

Taj Bentota Resort & Spa 5*

Bentota

10 Feb 2022 - 18 Feb 2022

Nr adulti: 2

Servicii: Camera superioara cu vedere spre gradina

Detalii servicii: 7 nopti cazare cu mic dejun; Bilete de avion si taxele de aeroport; Bagaj de cala de 25 kg;Transfer privat aeroport-hotel-aeroport.

Zbor
transfer
cazare
masa

Detalii facturare

Detalii turisti

Observatii

Politica de plata

  • Este necesara achitarea a 1450 EUR (7175.33 RON) din valoarea rezervarii pana la 06.01.2022
  • Este necesara achitarea a inca 1363 EUR (6744.81 RON) din valoarea rezervarii pana la 07.01.2022

Variante de plata

Modalitate de plata

Daca alegeti aceasta metoda de plata trebuie sa va prezentati la biroul nostru pentru a achita cash rezervarea. Atentie: Disponibilitatea si pretul se pot schimba.
Daca alegeti aceasta metoda de plata veti primi detaliile de plata pe email.
Daca ati ales metoda de plata Online prin card bancar este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
- Platile cu carduri de credit / debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa / Visa Electron si MasterCard / Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului 3-D Secure elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
- 3-D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
Solicita oferta personalizata