Rezervare
Confirmare

Cerere de rezervare pentru Iberostar Grand Bavaro 5*

Sumar cerere de rezervare

Pret total EUR371000EUR

Detalii oferta

Iberostar Grand Bavaro 5*

Punta Cana

20 Oct 2021 - 27 Oct 2021

Nr adulti: 2

Servicii: Camera suita

Detalii servicii: 7 nopti cazare cu all inclusive,transfer aeroport-resort-aeroport,bilete de avion si taxele de aeroport

Zbor
Transfer
Cazare
Masa

Detalii facturare

Detalii turisti

Observatii

Politica de plata

  • Este necesara achitarea a 5565 EUR (27541.74 RON) din valoarea rezervarii pana la 25.09.2021

Modalitate de plata

Daca alegeti aceasta metoda de plata trebuie sa va prezentati la biroul nostru pentru a achita cash rezervarea. Atentie: Disponibilitatea si pretul se pot schimba.
Daca alegeti aceasta metoda de plata veti primi detaliile de plata pe email.
Daca ati ales metoda de plata Online prin card bancar este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
- Platile cu carduri de credit / debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa / Visa Electron si MasterCard / Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului 3-D Secure elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
- 3-D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
Solicita oferta personalizata