Rezervare
Confirmare

Cerere de rezervare pentru Melia Bali 5*

Sumar cerere de rezervare

Pret total EUR250000EUR EUR242500EUR

Detalii oferta

Melia Bali 5*

Denpasar

18 Apr 2022 - 29 Apr 2022

Nr adulti: 2

Servicii: Camera Melia cu vedere spre gradina

Detalii servicii: 9 nopti cazare cu mic dejun,transfer aeroport-resort-aeroport,tur de o zi,bilete de avion si taxele de aeroport

Zbor
transfer
cazare

Detalii facturare

Detalii turisti

Observatii

Politica de plata

  • Este necesara achitarea a 1250 EUR (6185.88 RON) din valoarea rezervarii pana la 14.03.2022
  • Este necesara achitarea a inca 1175 EUR (5814.72 RON) din valoarea rezervarii pana la 15.03.2022

Variante de plata

Modalitate de plata

Daca alegeti aceasta metoda de plata trebuie sa va prezentati la biroul nostru pentru a achita cash rezervarea. Atentie: Disponibilitatea si pretul se pot schimba.
Daca alegeti aceasta metoda de plata veti primi detaliile de plata pe email.
Daca ati ales metoda de plata Online prin card bancar este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
- Platile cu carduri de credit / debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa / Visa Electron si MasterCard / Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului 3-D Secure elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
- 3-D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
Solicita oferta personalizata