Rezervare
Confirmare

Cerere de rezervare pentru Amwaj Rotana Jumeirah Beach 5*

Sumar cerere de rezervare

Pret total EUR324000EUR

Detalii oferta

Amwaj Rotana Jumeirah Beach 5*

Dubai

02 Jan 2022 - 09 Jan 2022

Nr adulti: 2

Servicii: Camera clasica sea view

Detalii servicii: 7 Nopti cazare cu mic dejun; Bilete de avion si taxele de aeroport; Bagaj de cala de 20 kg;Transfer privat aeroport-hotel-aeroport.

Zbor
transfer
cazare
masa

Detalii facturare

Detalii turisti

Observatii

Politica de plata

  • Este necesara achitarea a 3240 EUR (16033.14 RON) din valoarea rezervarii pana la 08.12.2021

Modalitate de plata

Daca alegeti aceasta metoda de plata trebuie sa va prezentati la biroul nostru pentru a achita cash rezervarea. Atentie: Disponibilitatea si pretul se pot schimba.
Daca alegeti aceasta metoda de plata veti primi detaliile de plata pe email.
Daca ati ales metoda de plata Online prin card bancar este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
- Platile cu carduri de credit / debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa / Visa Electron si MasterCard / Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului 3-D Secure elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
- 3-D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
Solicita oferta personalizata