> > > > Peninsula Istria

 
 
Umag
In partea nordica a peninsulei se gaseste acest orasel minunat, citadela tenisului. La cca. 3,5 km se gaseste centrul de agrement Katoro cu numeroase posibilitati pentru sport si distractie, precum si plaja cu pietris.
 
Porec
Oraselul pitoresc este renumit datorita portului pentru barci de pescuit, dar merita vizitat si centrul vechi al orasului unde gasim numeroase monumente interesante. Multe posibilitati pentru sport ii asteapta pe oaspeti. Nu ne vom plictisi nici seara pentru ca putem dansa pana dimineata in discotecile si barurile din localitate.
 
Pula/Medulin
Aici avem posibilitatea sa ne bucuram de vara, de sport sau de distractie intr-un mediu idilic si putem face baie in golfuri pitoresti. Merita vizitat renumitul amfiteatrul roman, unde se prezinta numeroase concerte, piese de teatru si festivaluri de filme. Medulin este o statiune mai linistita situata la cca. 10 km de Pula.
Sortare dupa:
Confort:
Pret:
Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.