> > > > Peninsula Halkidiki

 

PENINSULA HALKIDIKI

Halkidiki este paradisul secret ala Greciei.O regiune minunata cu plaje cu nisip fin – ce se intind pe o lungime de cca.500 km, considerate a fi printre cele mai frumoase din Grecia – cu marea in nuante de albastru-turcoaz, cu parfumate paduri de pin, cu munti inalti, vai fertile si sate pitoresti.

Forma peninsulei aminteste de tridentul lui Poseidon ce patrunde in Marea Egee.

Thessaloniki – este un oras dinamic, cu numeroase puncte de atractie.Fermecatoarea parte de sus a orasului cu panorama minunata asupra intregului Thessaloniki, frapeaza prin sarmul sau.

Aeroportul Thessaloniki se afla la cca.15 km.

Bratul KassandraAfytos - unul dintre cele mai frumoase sate din Halkidiki cu case din piatra tipice pentru aceasta regiune.Aeroportul Thessaloniki se afla la cca.75 km.

Hanioti – este o statiune activa si indragita de pe coasta de est, cu oferta cuprinzatoare pentru petrecerea timpului liber. Aeroportul Thessaloniki se afla la cca.95 km.

Kryopigi – o mica statiune linistita, cu centru atragator si plaja cu pietricele ce se intinde pe mai multi kilometri.Aeroportul Thessaloniki se afla la cca.85 km.

Nea Moudania – sat tipic grecesc, cu o biserica impozanta si moderna, la cca.7 km de Nea Moudania.Aeroportul Thessaloniki se afla la cca.55 km.

Paliouri – sat traditional situat pe partea continentala, asezat pe colinele din Kassandra.

Aeroportul Thessaloniki se afla la cca.110 km.

Pefkohori – localitate efervescenta pentru turistii amatori de actiune, cu promenada eleganta si intinsa, dar si cu o paleta larga de posibilitati de distractie. Aeroportul Thessaloniki se afla la cca.100 km.

Possidi – statiune moderna, avand ca punct de atractie Templul lui Poseidon.

Aeroportul Thessaloniki se afla la cca.100 km.

Sani – statiune situata pe coasta de vest a Kassandrei, cu plaja ce coboara lin spre mare, porturi pescaresti si magazine pitoresti. Aeroportul Thessaloniki se afla la cca.80 km.

Bratul Sithonia Agios Nikolaos – situat langa o frumoasa plaja, la cca.105 km de Aeroportul Thessaloniki.

Elia Beach – statiune linistita, cu un minunat tarm stancos acoperit de vegetatie si cu acces la plaje izolate, cu nisip/pietricele, la cca.100 km de Thessaloniki.

Nikiti – situat la intrarea pe Bratul Sithonia, cu o plaja frumoasa, lunga de cca.7 km, sat de apicultori, cu atmosfera placuta si dinamica si centru vechi interesant, la cca.100 km de Thessaloniki.

Neos Marmaras – pe coasta de vest a Sithoniei, la cca.100 km de aeroport.

Vourvourou – o mica asezare de pescari, in mijlocul unei regiuni impadurite, cu golfulete minunate si plaje cu nisip ingrijite, la cca.120 km de Thessaloniki.

Bratul AthosOuranoupolis – sat pescaresc, care nu si-a pierdut inca farmecul idilic originar, ultima localitate cu acces liber inainte de republica monahala Athos.

Aeroportul Thessaloniki se afla la cca.120 km.       

Sortare dupa:
Confort:
Pret:
Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.