> > > > Oberosterreich

 

Oberosterreich

Austria Superioara este unul dintre cele noua state federale ale Austriei. Capitala sa este Linz. si este invecinata cu Germania si Republica Ceha, precum si cu Austria Inferioara, Steiermark si Salzburg. Are o suprafata de 11.980 km² si1,3 milioane de locuitori, si este al treilea land austriac ca marime (Viena și Austria Inferioara au mai multilocuitori, Steiermark si Austria Inferioara sunt mai mari in termeni desuprafata). Austria

Oberosterreich

Austria Superioara este unul dintre cele noua state federale ale Austriei. Capitala sa este Linz. si este invecinata cu Germania si Republica Ceha, precum si cu Austria Inferioara, Steiermark si Salzburg. Are o suprafata de 11.980 km² si1,3 milioane de locuitori, si este al treilea land austriac ca marime (Viena și Austria Inferioara au mai multilocuitori, Steiermark si Austria Inferioara sunt mai mari in termeni desuprafata). Austria   Superioara, ingloband 7 statiuni de schi,inconjurate de scenarii montane majestuoase, ofera  sansa de a schia atat pentru  copiii cat si pentru  schiorii experimentati. Pentru iubitorii drumetiilor montane, in Austria superioara veti gasi nenumarate trasee montane, bine marcate si extrem de populare.

Sortare dupa:
Confort:
Pret:
Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.