> > > Muntenegru

 
MUNTENEGRU
 
Bogat in traditii si cultura, Muntenegru reprezinta zona extrem-sudica a coastei Adriatice. Plajele kilometrice, cu nisip si pietricele, ce coboara lin spre mare, considerate a fi printre cele mai frumoase din Europa, precum si relieful tarii, cu lanturi muntoase impozante si natura virgina, va invita la un concediu plin de experiente memorabile.
 
Herceg Novi: este supranumit orasul verdelui etern, al soarelui si al promenadelor.Aici primavara este un anotimp minunat cu mii si mii de flori.Mixul arhitectural interesant, care include o serie de stiluri, de la cel oriental, pana la baroc, confera orasului plasat pe o coasta abrupta, cu trepte lungi, un farmec aparte, ce atrage turistii de-a lungul intregului an. Iar cele aproape 200 de zile insorite pe an, isi aduc si ele contributia in acest sens, fiind cea mai insorita parte de pe intreaga coasta Adriatica.Aeroportul Tivat se afla la cca.55 km, iar cel din Dubrovnik la cca.30 km.
 
Budva/Becici: una dintre cele mai vechi asezari de la Marea Adriatica, un frumos oras vechi situat pe o peninsula, cu strazi mici, cu o multime de cafenele si restaurante.Aici vara au loc numeroase evenimente culturale, ca de pilda festivaluri si concerte.Merita vizitat si zidul care inconjoara orasul.In apropiere la cca. 2 km se afla mica localitate Becici, cu oferta turistica cuprinzatoare si plaja cu nisip fin.Aeroportul Tivat se afla la cca. 20 km, iar cel din Dubrovnik la cca. 110 km.
 
Petrovac: este un mic oras de poveste, cu o faleza marginita de pini, chiparosi si palmieri, cu case construite din piatra, in stil venetian si cu o plaja cu nisip ce se intinde intre Sveti Stefan si Sutomore.Petrovac este destinatia perfecta pentru cei care cauta liniste si relaxare departe de lumea agitata.Aeroportul Tivat se afla la cca. 50 km, iar cel din Dubrovnik la cca.127 km.
 

Ulcinj: localitate aflata in sudul exterm, cu o plaja cu nisip lunga de cca. 13 km, cele mai bune restaurante cu specific pescaresc se afla in Bojana; pitorescul oras vechi, influentat de multe culturi, include Kula Balsica, muzeul orasului si fabrica de sare.Aeroportul din Tivat se afla la cca. 86 km , iar aeroportul din Dubrovnik la cca. 160 km.           

Sortare dupa:
Confort:
Pret:
Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.