> > > > Mallnitz/Karintia

 

MALLNITZ
Statiunea Mallnitz este situata la altitudinea de 1200 m in inima parcului National Hohe Tauern.Este o statiune ptr.vacante de relaxare atat vara cat si iarna.Numeroasele telecabine sitelescaune te duc pana pe cele mai inalte varfuri montane de unde poti sa admiri peisaje minunate,plante rare,pasari.Zona de sch Ankogel(1281-2636m)ofera peisaje minunate vara iar in sezonul de iarna va pune la dispozitie 35km de partii de schi,4 T-bars si 2 telecabine.Varietatea reliefului si climei favorizeaza o flora deosebit de bogata.Flora alpina este variata si plina deculoare:floarea de colt,gentiana,garofita,arnica,azalea si multe altele.Parcul National Hohe Tauern este cel mai mare parc national din Europa Centrala si seinvecineaza cu regiunile Salzburg si Tirol.Aceasta minune a naturiiimpresioneaza prin culmile masivilor Grossglockner si Grossvenediger.In aceastarezervatie naturala se pot admira marmote,capre negre,ghetarulGrossglockner,lacuri apline,cascade.


MALLNITZ

Statiunea Mallnitz este situata laaltitudinea de 1200 m in inima parcului National Hohe Tauern.Este o statiuneptr.vacante de relaxare atat vara cat si iarna.Numeroasele telecabine sitelescaune te duc pana pe cele mai inalte varfuri montane de unde poti saadmiri peisaje minunate,plante rare,pasari.Zona de sch Ankogel(1281-2636m)ofera peisaje minunate vara iar in sezonul de iarna va pune la dispozitie 35km de partii de schi,4 T-bars si 2 telecabine.Varietatea reliefului si climeifavorizeaza o flora deosebit de bogata.Flora alpina este variata si plina deculoare:floarea de colt,gentiana,garofita,arnica,azalea si multe altele.ParculNational Hohe Tauern este cel mai mare parc national din Europa Centrala si seinvecineaza cu regiunile Salzburg si Tirol.Aceasta minune a naturiiimpresioneaza prin culmile masivilor Grossglockner si Grossvenediger.In aceastarezervatie naturala se pot admira marmote,capre negre,ghetarulGrossglockner,lacuri apline,cascade.

Statiunea Mallnitz este una din celemai vechi din Austria suna din primele in care s-au montat instalatii detransport pe cablu devenind un paradis al impatimitilor sporturilor de iarnaiar vara al iubitorilor de drumetii montane dispunand de peste 1636 Km patratide trasee.

Sporturile de iarnă sunt pe primul locîn Austria. În luna Decembrie Mallnitz si vârfurile de 3000 m din zonă setransformă într-o tara fermecată îmbrăcată în alb, fascinând iubitorii desporturi de iarnă.

Pârtiile Ankogel-Mallnitz

Situat în mijlocul Alpilor de est,Muntele Ankogel este unul dintre cele mai sigure locuri de schi din Carintia,oferind turistilor săi senzatii tari de schi la altitudinile cele mai mari (înadevăratul sens al cuvintelor). Piste largi, bine pregătite (35 km), arealurifree ride, cea mai lungă pârtie din Carintia, piste pentru copii si familii –toate acestea vă asteaptă la pârtiile Ankogel cu preturi speciale si reduceripentru familii!

Pârtiile de la Ghetarul Mölltaler

Ghetarul Mölltaler este singurul ghetardin Carintia, cu pârtii care sunt schiabile tot anul. Pârtiile Molltaler suntsingurele care depăsesc în Carintia altitudinea magică de 3000 m. Pe lângă 53km de pârtii vă asteaptă si terenuri variate de free ride, un parc pentrupracticantii de snowboard, etc. Aceste conditii perfecte atrag si multe echipenationale de schi, care vin să se antreneze la ghetarul Molltal.

Preferati mai degrabă schi fond saualte sporturi de iarnă?

Traseele de schi fond trec pe lângăcabane si restaurante frumoase. Toate traseele din Mallnitz au primit sigla decalitate din Carintia. Pentru iubitorii de nordic-Walking există trasee dedrumetie de iarnă separate, iar pentru copii există si o pârtie de săniuta (4km), amenajată la Jamnigalm.

 

 

Sortare dupa:
Confort:
Pret:
Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.