> > > > Londra

 

Londra, capitala britanica este un oras fascinant, istoric si modern in acelasi timp, cu faimoasele sale puncte de atractie – Big Ben, Catedrala Sf. Paul, PalatulBuckingham, Catedrala Westminster Abbey, Piata Trafalgar, Galeria Nationala,Palatul Parlamentului, Turnul Londrei, cartierul financiar si comercial Citydenumit si „Mila Patrata” si alte importante galerii de arta si muzee.

Londra, capitala britanica este un oras fascinant, istoric si modern in acelasi timp, cu faimoasele sale puncte de atractie – Big Ben, Catedrala Sf. Paul, PalatulBuckingham, Catedrala Westminster Abbey, Piata Trafalgar, Galeria Nationala,Palatul Parlamentului, Turnul Londrei, cartierul financiar si comercial Citydenumit si „Mila Patrata” si alte importante galerii de arta si muzee.Tot aici se gasesc si multe alte placeri ascunse, ca de pilda Sir John Sloane Museum in Lincoln's Inn Fields, extravaganta arhitectura din Docklands sau Chelsea Physic Garden, arcadele din Soho'sChinatown cu vanzatorii sai ambulanti de mancare chinezeasca.

Londra intr-un singur cuvant – cosmopolit!

 

Sortare dupa:
Confort:
Pret:
Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.