> > > > Kleinwalsertal

 

Kleinwalsertal,in traducere, ``Mica Vale Walser``, este o parte din Austria,accesibila dinGermania, dinspre partea nordica,fiind o veritabila exclava de facto.Aceastas-a bucurat de statutul de ``paradis fiscal``, pana in momentul aderariiAustriei la Uniunea Europeana in 1995.Kleinwalsertal este o comuna a statuluiVorlarberg, situat in extremitatea vestica a teritoriului austriac.Includeurmatoarele sate, localizate de-a lungul raului Breitach:Mittelberg, Hirscheggsi Riezlern.Valea este renumita in cadrul Europei Centrale ca si o statiunepropice pentru schi si drumetii.Cei 5000 de locuitori, numiti walseri suntpregatiti sa asigure o gazduire ireprosabila turistilor.

 

Kleinwalsertal, in traducere, ``Mica Vale Walser``, este o parte din Austria,accesibila din Germania, dinspre partea nordica,fiind o veritabila exclava de facto.Aceasta s-a bucurat de statutul de ``paradis fiscal``, pana in momentul aderarii Austriei la Uniunea Europeana in 1995.

Kleinwalsertal este o comuna a statului Vorlarberg, situat in extremitatea vestica a teritoriului austriac.Include urmatoarele sate, localizate de-a lungul raului Breitach:Mittelberg, Hirschegg si Riezlern.
Valea este renumita in cadrul Europei Centrale ca si o statiune propice pentru schi si drumetii.Cei 5000 de locuitori, numiti walseri sunt pregatiti sa asigure o gazduire ireprosabila turistilor.
Terenul regiunii nu permite accesul direct cu masina a altor zone din Austria.Pe cale de consecinta, singurul punct de intrare in Kleinwalsertal este Obersdorf, un sat invecinat din Germania.
Din 1891, Kleinwalsertal a beneficiat de o uniune vamala cu Germania, si a utilizat ca si moneda marca germana.In contextul aderarii Austriei la Uniunea Europeana in 1995, a adoptarii Acordului de la Schengen in 1997 si a aderarii la zona euro in 2002, acest statut specific nu se mai aplica.
Sortare dupa:
Confort:
Pret:
Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.