> > > Israel

 
Israelul este o destinatie turistica ce trece dincolo de conjucturi, o destinatie atractiva, nu doar un loc de pelerinaj religios, ci si unul de cultura, natura, soare, distractie, viata de noapte, gastronomie – intr-un cuvant o destinatie perfecta pentru trup si suflet.Cu o vreme frumoasa tot timpul anului, Israelul este o destinatie pentru tururi, trasee si aventura in acelasi timp, unde turistii se pot bucura de ospitalitate, reflectata de diversitatea oamenilor, veniti aici din peste 100 de tari, aducand cu ei istoria si cultura lor.Insa, pentru toata lumea, Israelul are ceva special, dincolo de cuvinte, care face din fiecare vizita o experienta de neuitat.Israelul este o tara moderna, care imbina o istorie bogata si impresionanta cu o infrastructura turistica care satisface orice preferinte de vacanta.
ISRAEL
 
Israelul este o destinatie turistica ce trece dincolo de conjucturi, o destinatie atractiva, nu doar un loc de pelerinaj religios, ci si unul de cultura, natura, soare, distractie, viata de noapte, gastronomie – intr-un cuvant o destinatie perfecta pentru trup si suflet.
Cu o vreme frumoasa tot timpul anului, Israelul este o destinatie pentru tururi, trasee si aventura in acelasi timp, unde turistii se pot bucura de ospitalitate, reflectata de diversitatea oamenilor, veniti aici din peste 100 de tari, aducand cu ei istoria si cultura lor.
Insa, pentru toata lumea, Israelul are ceva special, dincolo de cuvinte, care face din fiecare vizita o experienta de neuitat.
Israelul este o tara moderna, care imbina o istorie bogata si impresionanta cu o infrastructura turistica care satisface orice preferinte de vacanta.
 
Pelerinaje – fiecare dintre noi ar trebui sa vada macar odata in viata locurile sfinte ale crestinatatii, „mergand pe urmele lui Isus”, traind o stare de spirit pe care doar asa o poti capata.
Relaxare si circuite – o combinatie reusita intre sederea in Ierusalim la hoteluri bine alese, de calitate, cu ambianta placuta, si vizitarea locurilor mentionate in Biblie, a nenumaratelor biserici si manastiri, si degustarea bucatelor traditionale si a vinurilor excelente.
Ierusalim – este considerat sacru de cele trei mari religii monoteiste. Evrei, crestini si musulmani sosesc aici tot timpul anului pentru a-si aduce tributul de credinta unui loc incarcat de istorie cu semnificatii al caror inteles e descifrat de cartile sfinte ale omenirii.Nu trebuie sa fii un om evlavios pentru a fi impresionat de cele vazute aici.Bogatia culturala si istorica este adunata intr-un spatiu restrans, sub un soare arid si putin prietenos. Natura e stearpa, istoria e zbuciumata, vestigiile sunt pretutindeni, amintind de faptele miraculoase si povestile biblice.
Sanatate, frumusete si tratamente la Marea Moarta – Marea Moarta este locul aflat la cea mai joasa altitudine de pe pamant, respectiv la 400 m sub nivelul marii. Proprietatile vindecatoare ale Marii Moarte si ale izvoarelor naturale din imediata apropiere sunt cunoscute de milenii.
Vizitatorii se pot bucura aici de aerul relaxant, lipsit de polen, datorat presiunii atmosferice ridicate si luminii solare filtrate, de scufundari si plutiri pe apa, de impachetarile cu namol negru natural.
Eilat, pe litoralul Marii Rosii – situat in cel mai sudic punct al Israelului, te poarta intr-o lume a simturilor, un loc plin de farmec, care-i ademeneste atat pe iubitorii de soare si mare, cat si pe pasionatii desertului sau iubitorii de natura, care nu rateaza Timna Park si Hai Bar.
Tel -Aviv si litoralul Mediteranei – Tel-Aviv este un oras plin de viata, cosmopolit, o metropola, cu cafenele insirate pe trotuare, muzee, parcuri, plaje minunate, sali de concerte si teatre, restaurante selecte si hoteluri de lux, cu centre comerciale si magazine elegante, galerii de arta, ateliere de artizanat, cluburi de noapte, cu Piata Carmel - una dintre cele mai mari piete in aer liber din Orientul Mijlociu... „un oras care nu doarme niciodata”.
Pe plajele cu nisip de pe litoralul mediteraneean se insira de la Ashqelon, in sud, pana la granita cu Libanul, statiuni moderne si orase de coasta, ca Nahariya, Akko, Haifa, Herzliyya, Netanya, plajele de la Bar Yam, dunele de nisip de la Ashdod s.a.          
Galileea – o calatorie la poalele Muntilor Galileii dezvaluie frumusetea pastorala a acestor locuri inca din vremuri biblice. Litoralul Marii Galileii este un loc de vacanta accesibil tot timpul anului, toata aceasta regiune este puternic legata de Isus si primii crestini, vestigii arheologice pot fi vazute pretutindeni, fortarete, sinagogi, temple romane, palatele canaanienilor. Oriunde veti calatori in Galileea veti vedea spatii verzi si asta datorita unei puternice politici ecologiste de ocrotire a florei si faunei.
Negev – desertul spectaculos din sudul Israelului, cu fenomene naturale uluitoare, culmi semete, canioane, dune de nisip, de mii de ani un punct critic pe Drumul Mirodeniilor, azi un loc fascinant de strabatut , cu haltele, manastirile si fortaretele sale sapate in stanca.     
Sortare dupa:
Confort:
Pret:
Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.