> > > > Graubunden

 

 

Graubunden este cantonul aflat in extremitatea estica a teritoriului Elvetiei.Cantonul se invecineaza cu Italia(regiunea Trentino-Alto/Adige, Tirolul de Sud si Lombardia),Austria(regiunea Vorlarberg) si cu Lichtenstein.In Graubunden convietuiesc 3 grupuri etnice principale:germano-helveticii,italienii si rhaeto-romanii.
Cantonul are o populatie evaluata in 2008 la aproximativ 191.000 de locuitori, strainii reprezentand 15% din totalul populatiei.Printre religiile predominante in zona enumeram catolicismul si protestantismul.
Principalele sectoare de activitate ale cantonului sunt agricultura(pastorit montan si silvic) si turismul.Turismul vizeaza regiunile montane precum Davos sau St.Moritz.
Cantonul gazduieste 3 atractii turistice incluse in patrimoniul UNESCO:Manastirea benedictina St.John, platoul tectonic helvetic Sardona si calea ferata Rhaetiana ce traverseaza Albula si Bernina.
Sortare dupa:
Confort:
Pret:
Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.