> > > > Goa

 
GOA-o intinsa plaja presarata cu palmieri, sate pescaresti, forturi, porturi, o istorie si o cultura distincte fata de restul Indiei peninsulare – aceasta este Coasta de Vest cu Goa si Kerala.
Coasta de Vest este o fasie ingusta de pamant ce se desfasoara intre Muntii Ghatii de Vest si Marea Arabiei, cu o vegetatie extrem de bogata, unde vizitatorii se pot relaxa pe plaje, pot practica diferite sporturi nautice, unde in acest melanj de occidental si oriental cu ambianta serena se gaseste cate ceva pentru fiecare.Peisajul luxuriant din Goa e intregit de culorile stralucitor de vii ale vestmintelor traditionale purtate de locuitorii sai.

     
GOA
 
O intinsa plaja presarata cu palmieri, sate pescaresti, forturi, porturi, o istorie si o cultura distincte fata de restul Indiei peninsulare – aceasta este Coasta de Vest cu Goa si Kerala.
 
Coasta de Vest este o fasie ingusta de pamant ce se desfasoara intre Muntii Ghatii de Vest si Marea Arabiei, cu o vegetatie extrem de bogata, unde vizitatorii se pot relaxa pe plaje, pot practica diferite sporturi nautice, unde in acest melanj de occidental si oriental cu ambianta serena se gaseste cate ceva pentru fiecare.
Peisajul luxuriant din Goa e intregit de culorile stralucitor de vii ale vestmintelor traditionale purtate de locuitorii sai.
Goa a fost stabilita drept capitala regiunii in jurul anului 1510 de catre rapid expansionistul imperiu maritim portughez.
Timp de un secol, Goa  a fost cunoscuta drept „Goa dourada” - Goa de aur, un oras cosmopolit, cu biserici, manastiri, palate, case nobiliare, docuri si piete frematand de activitate.
In jurul anului 1843, capitala s-a mutat de la Old Goa la Panaji, un oras calm si prietenos, care pastreaza inca din aerul portughez.
 
Savurati farmecul orasului Old Goa, dar si Panaji!  

 

Sortare dupa:
Confort:
Pret:
Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.