40px

Rom Tur International

Adresa: Str. Republicii nr.23
Nr. Reg. Com: J05/372/1996
CUI: RO8274516
Manager: Talpos Vasile
Licenta de turism: 508 / 10.01.2019
Polita de asigurare: I nr. 58056 valabil pana la 31.10.2024
Brevet de turism: 2256 / 30.09.1996
Banca
Rom Tur International
40px
ROM TUR INTERNATIONAL

 

INTOTDEAUNA PARTENERUL TAU IDEAL!

Si pe buna dreptate, acesta a fost de la inceput scopul nostru, de a fi cu adevarat un partener ideal in calatoriile dumneavoastra!

Experienta noastra de peste 24 ani si o echipă bine instruita si dinamica, ne permite sa oferim cele mai potrivite sugestii pentru o vacanţa reusita si sa acordam cu competenta consultanta turistica.  

Stimati clienti, ROM TUR INTERNATIONAL va propune un produs turistic variat: sejururi individuale sau de grup, vacante deluxe, turism de afaceri, luna de miere, rezervari hoteliere, bilete de avion, croaziere şi alte programe la cerere.

 

​            Decizia de a calatori cu noi va apartine!Evadati cu Noi!

 

Infiintata in anul 1996, Agenţia ROM TUR INTERNATIONAL si-a propus de la inceput să ofere clientilor sai VACANTE DE CALITATE, incheind contracte de colaborare doar cu Tour Operatori credibili si siguri pe piata turistica.

Astfel, inca din anul 1998 devenim printre primii agenti acreditati Neckermann & Thomas Cook în Romania.Ca urmare a foarte bunei colaborari cu acesta, in anul 1996, Rom Tur International este singura agentie din Romania calificata in Top 10-Agentii revanzatoare din Europa de Est.

Din anul 2007, Rom Tur International devine si agent acreditat Dertour, Mayer’s şi ADAC în Romania, dezvoltandu-si prin aceasta si mai mult oferta turistica.

Contractele directe cu hoteluri, transportatori si parteneri externi, ne permit sa oferim propriile noastre programe in calitate de Tour Operator.

Din anul 2001, Rom Tur International devine agent acreditat IATA, ceea ce completeaza posibilitaţile noastre de a oferi clientilor nostrii cele mai bune solutii de transport aerian.

Invitatia noastră este sa “Evadati cu noi” si vom fi “Intotdeauna partenerul ideal” pentru o vacanţa de calitate!

Cu consideratie,

Ec.Vasile Talpoş-Manager şi Echipa

Documente

Licenta de Turism
Polita de asigurare
Brevet de Turism
Document name
Solicita oferta personalizata