> > > > Costa Brava

 

Costa Brava este o regiune de coasta in apropierea Barcelonei in nord-estul Cataloniei. Incepand cu anii 50 a inceput dezvoltarea turistica a regiunii, principala ocupatie, pescuitul devenind secundara.
Costa Brava a devenit o atractie deosebita pentru turistii din Europa. Cu clima deosebita, plaje excelente va asteapta toata vara.Lloret de Mar este cea mai mare statiune de pe Costa Brava si este renumita pentru numeroasele posibilitati de distractie si viata de noapte. Doua golfuri va asteapta aici, cu plaja larga, nisipoasa principala, si cu plaja Fanals.


COSTA BRAVA

Costa Brava este o regiune de coasta in apropierea Barcelonei in nord-estul Cataloniei. Incepand cu anii 50 a inceput dezvoltarea turistica a regiunii, principala ocupatie, pescuitul devenind secundara.
Costa Brava a devenit o atractie deosebita pentru turistii din Europa. Cu clima deosebita, plaje excelente va asteapta toata vara.
Lloret de Mar este cea mai mare statiune de pe Costa Brava si este renumita pentru numeroasele posibilitati de distractie si viata de noapte. Doua golfuri va asteapta aici, cu plaja larga, nisipoasa principala, si cu plaja Fanals.
Transferul de la aeroportul Gerona dureaza cca.1ora.

EXCURSII

Barcelona: pe parcursul programului, se viziteaza principalele puncte de atractie ale orasului, aici renumita Familie Sagrada a lasat constructii - simbol orasului, catedrala gotica La Rambla, monumentul lui Columb, Parcul Guell si stadionul olimpic. Excursia  poate fi combinata si cu participarea la o corida sau cu un spectacol de lumini si sunete.
Montserrat:  acum 700 de ani localnicii au incercat sa ajunga la Manastirea Montserrat cu cele mai la indemana ?mijloace de transport? din acea vreme - magarii.
Azi, magarii sunt inlocuiti cu autocarele ultra moderne sau de autoturisme. Vechea manastire este ascunsa privirii, de stanci abrupte, aici se pastreaza ?Madonna Neagra?- comoara catalanilor. Vizita se incheie nu inainte de a audia cantecele interpretate de membrii corului din Montserrat.
Spectacolul cavalerilor: in Cetatea Tordera, turistii sunt primiti intr-o atmosfera medievala, aici oaspetii pot viziona programele si turnirele dintre cavaleri, pregatite fiind de profesionisti; pot fi admirate vechile armuri ale cavalerilor, in timp ce se savureaza cina servita tot in stil medieval. Punctul culminant al serii este spectacolul organizat in sala de baluri si un spectacol de flamenco.

INFORMATII UTILE:    
-Conditiile atmosferice in perioada de vara: aerului-ziua 22-29C, noaptea 11-18C, temperatura apei 16-22 C, 7-11 ore insorite din zi.
-Moneda nationala: Euro
-Codul de tara telefonic: 00 34
-Diferenta de fus orar: ora Romaniei - 13.00,  ora in Costa Brava 12.00
 

Sortare dupa:
Confort:
Pret:
Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.