> > > > Corfu

 
Insula Corfu face parte din grupul insulelor Ionice de pe coasta de vest a Greciei, uimind prin vegetatia subtropicala bogata, generata de clima blanda. Vecinatatea cu Italia si influenta exercitata de Venetia au facut ca insulele sa dobandeasca oarecum caracteristici italienesti.Corfu e pozitionata in fata coastei albaneze, cu o clima placuta si peisaje fermecatoare atragand anual numerosi turisti.
Acharavi – este o statiune aflata in partea de nord a insulei Corfu, avand o plaja lunga cu nisip si pietricele, care coboara lin spre mare, se afla la cca.20 km de aeroport, iar de orasul-port Corfu la cca. 21 km.
 
CORFU
 
Insula Corfu face parte din grupul insulelor Ionice de pe coasta de vest a Greciei, uimind prin vegetatia subtropicala bogata, generata de clima blanda. Vecinatatea cu Italia si influenta exercitata de Venetia au facut ca insulele sa dobandeasca oarecum caracteristici italienesti.
Corfu e pozitionata in fata coastei albaneze, cu o clima placuta si peisaje fermecatoare atragand anual numerosi turisti.
 
Acharavi – este o statiune aflata in partea de nord a insulei Corfu, avand o plaja lunga cu nisip si pietricele, care coboara lin spre mare, se afla la cca.20 km de aeroport, iar de orasul-port Corfu la cca. 21 km.
 
Agios Ioannis – este situat pe coasta de est, cu un mic golf, la cca.2 km de Moraitika; la cca.19 km de aeroport si de orasul Corfu la cca.20 km.
 
Ermones – este situat in vestul insulei; cu o colina impadurita si un frumos golf, la cca.14 km de aeroport si la cca.15 km de orasul Corfu.
 
Orasul Corfu – capitala vibranta si dinamica a insulei, cu un minunat oras vechi, cu stradute pitoresti si cu numeroase posibilitati de shopping si distractie; se afla la cca. 2 km de aeroport.
 
Kontokali – statiune mica si placuta, in partea de est a insulei, cu un mic golf si un frumos port de yahturi, se afla la o distanta de cca.7 km de aeroport.
 
Moraitika/ Messonghi – statiune indragita cu o plaja frumoasa, la cca. 20 km de aeroport.
 
Nissaki – localitate primitoare cu taverne linistite si cu locuri bune pentru baie, la cca. 25 km de aeroport.
 
Sidari – statiune dinamica cu numeroase posibilitati de shopping si de distractie, cu o plaja ce coboara lin spre mare, motiv pentru care este recomandata cu caldura pentru familiile cu copii.
 
St.Spyridone – statiune in partea de nord a insulei, cu 2 golfuri pitoresti, cu taverne si 2 plaje minunate, o alegere buna pentru familiile cu copii si nu numai.
 
Paleokastritsa – statiune pitoreasca cu plaje mixte frumoase, cu apa curata ca de cristal si golfuri idilice, inconjurate de coline stancoase.Imprejurimile indeamna la scufundari, inot si drumetii.
 
Ipsos – cu restaurante, baruri si locuri de distractie, pentru amatorii de distractie si relaxare, transferul de la aeroport dureaza cca. 40 min.
 
Benitzes – aici se gasesc ruinele unei bai romane antice; numeroase hoteluri, restaurante, magazine cu suveniruri si nu in ultimul rand plaje nisipoase, putin adanci.
 
Perama – la 7 km sud de orasul Corfu, pe o colina, intr-o zona cu livezi de maslini si arbusti de lauri; cu posibilitati de a practica sporturi nautice, de a face shopping si cu locuri de distractie.
 
Moraitika/ Messonghi – doua mici asezari despartite de un mic rau, cu o plaja mixta, lunga, ingusta, marginita de arbori de maslini.Moraitika isi atrage turistii cu posibilitatile de distractie si cu viata de noapte intensa. Se pot practica sporturi nautice alaturi de scufundari. Micul port Messonghi este punctul de pornire pentru excursii in Insula Paxos si in orasul Corfu.         
Sortare dupa:
Confort:
Pret:
Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.