> > > > Coasta Ligurica

 
RIVIERA/ COASTA LIGURICA
 
Riviera Ligurica cuprinde doua zone, de la Genova spre apus se desfasoara Riviera di Ponente, iar spre rasarit Riviera di Levante. Peisajul montan coplesitor, clima placuta, frumoasele petice de plaja, minunatele locuri de imbaiere si inot, toate acestea fac din cei aprox. 200 km de litoral Liguric un deosebit loc de atractie turistica.
Nemaivorbind de restaurantele cu renumitele specialitati ale bucatariei Ligurice si gama larga de vinuri de calitate, care ii indeamna pe turisti la o cat de mica degustare; dar si de nenumaratele puncte de atractie, atat pe partea litorala italiana, cat si pe Riviera franceza cu Monaco, Nissa, Cannes...
 
Alassio - cu cei 4 km de plaja putin adanca, cu nisip fin, ce se intinde intr-un golf minunat.
Arenzano – micul orasel se desfasoara pe o colina, de unde se deschide o panorama superba asupra marii, fiind vecin totodata cu Parcul National Beigua.
Ceriale – are ca punct de atractie Aquaparcul „La Caravelle”, cu tobogane spectaculoase, cu piscina cu valuri, cascade, aquadisco si multe alte atractii, care fac de neuitat orele petrecute aici.
Diano Marina – un loc de vacanta foarte popular, ce se intinde dealungul unui golf, cu plaja mixta cu nisip/pietris.
Imperia – de la inceputul secolului trecut, fuziunea a doua orase a dus la formarea a doua centre comerciale, porturi si chiar a doua dialecte vorbite.
Cunoscuta si ca „Riviera florilor”, aici se gasesc statiuni renumite pentru aerosoli si pentru vilele confortabile, cu atmosfera linistita, mult apreciate de turisti.
Pietra Ligure – este una dintre statiunile indragite de turisti nu numai pentru baile de soare si plaja, dar si pentru posibilitatile de cumparaturi si de divertisment existente in zona.

 

San Remo – renumita statiune pentru: pitorescul vechiului oras, vilele luxoase, hotelurile elegante, minunatul port de yahturi, cele doua plaje, terenul de golf, strazile care ii indeamna pe turisti la plimbare.Este si punctul de calatorie ideal pentru aceia care doresc sa viziteze Monaco si Coasta de Azur.  
Sortare dupa:
Confort:
Pret:
Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.