> > > > Coasta Adriatica

 

 

ADRIA DE NORD
 
 
 
Partea nordica a Adriei este de mult timp o zona indragita de turistii europeni. Coasta lunga si nisipoasa este recomandata familiilor cu copii. In afara plajei, multe oportunitati sportive si de divertisment asteapta oaspetii. Seara, toata lumea se indreapta spre aleile intotdeauna pline de viata. In timpul sejurului putem vizita Venetia si orasele din apropiere.
 
Lignano
Statiunea este caracterizata de plaja nisipoasa, lunga de 8 km si lata de 100 m. Lignano Sabbiadoro este zona cu cele mai multe posibilitati de distractie, unde exista nenumarate discoteci, restaurante si baruri. Riviera si Pineta sunt zonele mai linistite ale statiunii, unde plimbarile cu bicicleta sau pe jos ne permit sa descoperim imprejurimile.
 
Bibione
Orasul inconjurat de brazi pinea se gaseste intre Venetia si Trieste, avand o atmosfera mai mult familiala decat dinamica. Plaja nisipoasa este un adevarat paradis pentru copii, dar nici iubitorii sporturilor nautice nu se vor plictisi. Pe langa petrecerea timpului pe faleza, oaspetii pot alege diferite tratamente (informatii suplimentare la Bibione Thermae).
 
Bibione Thermae
Una dintre cele mai frumoase parcuri termale din Adria, conceput dupa cele mai moderne standarde. Daca doriti sa combinati sejurul de pe litoral cu o experienta de wellness, parcul termal este alegerea perfecta, oferind relaxare si infrumusetare nu numai pentru doamne…
Pe langa tratamentele cunoscute de wellness, puteti alege unul dintre numeroasele tratamente individuale bio-termale. Va stau la dispozitie piscina termala, centrul de fitness, sauna si baia turceasca, respectiv supravegherea asigurata de medicii specializati ai centrului termal. Faceti-va cadou 1-2 zile de wellness.
 
Lido di Jesolo
Este una dintre cele mai frecventate statiuni turistice din Italia, unde gasim o gama larga de posibilitati pentru distractie, odihna si sport. Plaja nisipoasa are o lungime de 15 km si este foarte potrivita pentru copii. Parcul acvatic “Aqualandia” cu multe tobogane, ofera distractie atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari.
 
Servicii pe plaja
In numeroase hoteluri si apartamente din regiunea nordica a Adriei acest serviciu (1 scaun de plaja, 1 sezlong si 1 umbrela de soare/apartament sau camera) este inclus in pret si poate fi solicitat intre mijlocul lunii mai si mijlocul lunii septembrie (informatii suplimentare la descrierea locurilor de cazare).
 
Sortare dupa:
Confort:
Pret:
Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.