> > > Brazilia

 

Brazilia este situata in partea central estica a Americii de Sud si este a cincea tara din lume ca marime dupa Rusia, Canada, S.U.A si China. Este statul cu suprafata cea mai întinsa din America de Sud cu capitala la Brasília. Se învecineaza cu Oceanul Atlantic, Guyana, Guiana Franceza, Surinam, Columbia, Bolivia, Peru, Paraguay, Argentina si Uruguay.
Unul din cele mai mari fluvii de pe glob, Amazonul reteaua hidrografica a Braziliei. Afluentii sai strabat de asemenea teritoriul brazilian: Rio Negro, Madeira, Parana. La Rio de Janeiro se afla celebra „Capatâna de zahar” - Muntele Corcovado.

Brazilia
 
Brazilia este situata in partea central estica a Americii de Sud si este a cincea tara din lume ca marime dupa Rusia, Canada, S.U.A si China. Este statul cu suprafata cea mai întinsa din America de Sud cu capitala la Brasília. Se învecineaza cu Oceanul Atlantic, Guyana, Guiana Franceza, Surinam, Columbia, Bolivia, Peru, Paraguay, Argentina si Uruguay.
Unul din cele mai mari fluvii de pe glob, Amazonul reteaua hidrografica a Braziliei. Afluentii sai strabat de asemenea teritoriul brazilian: Rio Negro, Madeira, Parana. Vegetatia este reprezentata de padurile ecuatoriale (selva) si savane.
La Rio de Janeiro se afla celebra „Capatâna de zahar” - Muntele Corcovado.

Rio de Janeiro (Râu de Ianuarie) numele unui stat si a unui oras în sud-estul Braziliei. Orasul este faimos pentru plajele sale cu hoteluri alineate, Copacabana si Ipanema, pentru imensa statuie a lui Isus Crostos Mântuitorul ("Cristo Redentor") de pe muntele Corcovado si pentru carnavalul sau anual.

Vremea in Brazilia - fiind foarte extinsa in latitudine, Brazilia are mai multe tipuri de clima: de la cea ecuatoriala, cu precipitatii bogate si temperaturi ridicate, pana la clima tropicala.


Excursii:

Salvador da Bahia

Citytour (excursie de jumatate de zi) ~ 23Euro
Insula Itaparica (excursie de 1 zi, cu pranz) ~ 42Euro

Bahia by Night (cu cina) ~ 42Euro
Jeep-safari Praia do Forte (excursie de 1 zi, cu pranz) ~ 67Euro

Fortaleza

Citytour (excursie de jumatate de zi) ~ 27Euro
Ceara River & Buggy Tour (excursie de 1 zi, cu pranz) ~ 47Euro

Pirate Night (cu cina) ~ 44Euro
Bergtour (1 zi, cu pranz la manastire) ~ 45Euro

Rio de Janeiro

Turul orasului ~ 25Euro
Rio by Night (cu cina si Samba-show) ~ 43Euro


Informatii utile:

Regulament de intrare in tara: pasaport valabil inca 6 luni de la data intoarcerii. Este nevoie de viza, pe care o obtine agentia de turism.
Diferenta de fus orar: 4ore.
Tensiunea la retea: 110 si 220 V, fiind necesar un adaptor.
Moneda nationala: Real (R$).
Schimb valutar: sa luati cu Dvs. dolari americani sau euro.
Imbracaminte: se recomanda haine usoare, de vara, eventual –in incaperile climatizate- un pulovar.
In hotelurile de categorie superioara se recomanda pentru seara, neaparat pantaloni lungi pentru barbati!
Bacsisul: notele de plata vor fi incarcate de fiecare data cu un comision de 10%, dar pentru orice serviciu facut se asteapta un bacsis!
Orar: banca de luni pana vineri intre orele 10-16; magazinele de luni pana vineri intre orele 9-19 si sambata intre 9-13. Cnetrele comerciale de magazine intre orele 10-22.
Schimb valutar: in hoteluri mai mari, in restaurante si in magazine se poate plati cu cartile de credit mai cunoscute. Bani puteti schimba la hotel sau la agentiile de schimb valutar.
Plaja: daca va duceti la plaja, sa nu luati cu Dvs. obiecte valoroase!
Check-in/Check-out: camerele se ocupa de obicei dupa ora 15.00 si trebuie predate pana la ora 12.
Oferte de Vacante in Brazilia oferit de agentia de turism Rom Tur. Consultati oferta noastra de vacante exotice, sejururi de lux in Brazilia.
Sortare dupa:
Confort:
Pret:
Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.