> > > Belgia

 

BELGIA

Belgia este o natiune mica cu un rol urias in viata Europei si istoriei mondiale.Pasionatii de istorie vor gasi nenumarate locuri de vizitat, dar motivele principale pentru care Belgia este renumita sunt: berea (cu peste 1000 de fabrici de bere), ciocolata, care rivalizeaza cu cea elvetiana si cartofii prajiti dupa reteta belgiana.

Belgia beneficiaza uneori doar de comentariile turistilor, care se multumesc sa viziteze doar capitala Bruxelles inainte de a se deplasa spre alte destinatii, in conditiile in care tara include frumoase orase medievale si abatii, locuri istorice si foste teatre de razboi, precum si renumite fabrici de bere, atractiile pe care le ofera depasind cu mult marimea ei.

Trei asezari urbane se disting: Bruxelles, Gent si Brugge.

Bruxelles – vibranta, cosmopolita si cu atmosfera multiculturala, este mai mult decat capitala administrativa a Uniunii Europene.Este orasul natal al multor personalitati marcante, ca: Rene Magritte, Georges Remi, Victor Horta, Jacques Brel s.a.Nenumarate muzee care celebreaza toate aceste personalitati, restaurante de prima clasa, arta si arhitectura, strazile pietruite, minunate parcuri te indeamna sa le explorezi si vizitezi.Bruxelles -ul este fara indoiala singurul loc din Belgia vrednic de titulatura de oras in sensul global al cuvantului, cu bulevarde largi si palate pe care orice turist vrea sa la vada atunci cand viziteaza o capitala europeana.

Stilul, gastronomia si atmosfera Bruxelles-ului sunt influentate in mod egal de originile franceze si flamande.Ca si exponent al confluentei dintre grandoarea istorica si viata de noapte intensa, orasul e renumit pentru cultura adanc inradacinata a consumului de cafea, restaurantele de neuitat si ciocolaterii, fiind totodata un punct de reper pentru cunoscatorii de bere.

Iata cateva din recomandarile noastre: explorati cartierul african al orasului si suburbia artistica Jette, faceti un tur al fabricilor de bere si degustati cateva marci renumite, experimentati viata de noapte intensa si faceti un tur al magazinelor de lux de pe Bulevardul Louise, nu ratati un tur cu bicicleta prin Bruxelles, vizitati Muzeul Instrumentelor Muzicale, Palatul de Justitie, Casa memoriala Victor Horta, Muzeul Rene Magritte, impresionantele catedrale (Bazilica Inimii Sacre, Catedrala Sf. Mihail si cea a Sf.Gudula).

Sortare dupa:
Confort:
Pret:
Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.