> > > > Ayia Napa

 
Ayia Napa, o localitate in sud-estul insulei, ce s-a dezvoltat dintr-un fost sat pescaresc intr-o statiune vibranta, cu o intensa viata de noapte. Extrasezonul este ideal pentru cei ce doresc odihna si liniste.Plajele sunt minunate, cele mai renumite fiind Nissi Beach si Sandy Beach.
Ayia Napa, o localitate in sud-estul insulei, ce s-a dezvoltat dintr-un fost sat pescaresc intr-o statiune vibranta, cu o intensa viata de noapte. Extra sezonul este ideal pentru cei ce doresc odihna si liniste.Plajele sunt minunate, cele mai renumite fiind Nissi Beach si Sandy Beach.
Aeroportul din Larnaca este la o distanta de cca.50 km.
 
Paphos, o localitate compusa din vechiul cartier - Ktima Paphos- construit in interior la cca.2 km pe un platou si cartierul turistic – Kato Paphos, direct la mare, cu porturi pescaresti si numeroase baruri si restaurante. De vazut: celebrele mozaicuri, mormintele regale si Manastirea Agios Neofytus, veche de 800 de ani.Aeroportul din Paphos la cca.20 km – transferul dureaza cca.15 min; iar cel din Larnaca la cca.150 km – in 90 min.
 
Bine de stiut! Toate plajele sunt publice.Daca intrati in mare se recomanda purtarea unor papuci de baie, fiindca aici exista pe alocuri si stanci pe fundul apei.        

 

Sortare dupa:
Confort:
Pret:
Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.