> > > > Antalya

 

ANTALYA
Antalya este pentru cel care o vede prima data o minunata surpriza, in timp ce calatorul deja indragostit regaseste aici linistitoarele plaje, umbroasele bulevarduri cu palmieri, bogatia peisajelor care iti taie respiratia. Este locul in care iti doresti sa revi oricand pentru a petrece minunate vacante. Cu atragatoarele ei coaste line Antalya este principala statiune de vacanta a Mediteranei, un magnific oras situat la altitudinea de 50 de m fata de nivelul marii. in centrul orasului Antalya, care se poate lauda cu cel mai mare numar de turisti din Turcia, hotelurile sunt localizate aproape de doua mari plaje: Lara si Konyaalti. Regiunea Lara este situata acolo unde cazarea poate fi gasita in hoteluri de cinci stele. Si Lara si Konyaalti au plaje intinse dechise publicului.

Hotelurile situate langa plaja isi privilegiaza oaspetii cu sezlonguri, umbrele, bufet si bar de serviciu. Antalya este un oras modern, unde exista cai de acces si transport cu microbuze, cel mai adesea de la hotel catre centrul orasului si catre plaje pana la o ora tarzie. In vechiul cartier pitoresc si Kaleici, traversat de stradute inguste si serpuite gasim batrana case de lemn, o fascinanta mixtura de trecut si prezent, vechi si nou, traditional si modern.

EXCURSII

    Pamukkale: aceasta excursie de 2 zile ofera clipe de neuitat. Se viziteaza minunatele monumente ale naturii formate din calcar, in bazinele carora de mii de ani curge apa termala carbonata si cu calciu. Panorama este ca in povesti, cand se privesc terasele unui castel care se inalta din natura. In apropiere se pot vedea ruinele unei bai termale de pe vremea romanilor.
    Side – Perge – Aspendos: acestea sunt 3 orase ale caror baze s-au pus cu mii de ani în urma. Plimbându-va între zidurile vechi, se poate spune ca s-a calatorit înapoi în trecut. În Perge se viziteaza baia termala ce dateaza de pe vremea romanilor, angora si strazile pietonale. Dupa aceea urmeaza teatrul din Aspendos, în care si în zilele noastre se tin spectacole si concerte. Ultima oprire este la Side.
    Excursie cu vaporul: excursie cu un yacht de la Side pana in Alanya.


Reguli de intrare în tara: pasaportul trebuie sa fie valabil înca 6 luni de la data întoarcerii în tara. Viza se pune in aeroport.
Valuta: LIRA turceasca; 1Euro~1,6Lire turcesti
Tensiune: 220Volt
Prefix: 0090.
Diferenta de fus orar: nu este.

 

Sortare dupa:
Confort:
Pret:
Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.