> > > > Alpbachtal/Tirol

 

Alpbachtal/Tirol

Exista numeroase motive pentru care trebuie sa vizitati zona Alpbachtal din Tirol:culorile naturale contrastante ale muntilor Kitzbuheler Alpen si Rofan,lacurile idilice si vaile adanci, ofertele sportive variate, garantia zapezii si posibilitatea unor drumetii incantatoare.Satul Alpbach din Tirol nu este doar cel mai frumos sat al Austriei, ci este si satul ganditorilor de seama. An de an,aici are loc „Europaischen Forum Alpbach“ - „Forumul European Alpbach“-unde se intalnesc personalitati si intelectuali cu renume din politica,economie, stiinta si cultura.

Alpbachtal/Tirol

Exista numeroase motive pentru care trebuie sa vizitati zona Alpbachtal din Tirol:culorile naturale contrastante ale muntilor Kitzbuheler Alpen si Rofan,lacurile idilice si vaile adanci, ofertele sportive variate, garantia zapezii si posibilitatea unor drumetii incantatoare.

Satul Alpbach din Tirol nu este doar cel mai frumos sat al Austriei, ci este si satul ganditorilor de seama. An de an,aici are loc „Europaischen Forum Alpbach“ - „Forumul European Alpbach“-unde se intalnesc personalitati si intelectuali cu renume din politica,economie, stiinta si cultura.

Iarna, valea Alpbachtal se transforma intr-o regiune a posibilitatilor infinite. Schi, snowboard, jogging, drumetii prin zapada, sanius, patinaj,paragliding si freeride sunt activitatile care ii vor face pe oaspetii acestei vai sa traiasca din plin fiecare aspect al diversitatii ei. Valea Alpbachtal este atat de impresionanta si cuceritoare incat a fost premiata cu Oscar de către „The Good Skiing and Snowboarding Guide“, fiind desemnata cea mai frumoasa regiune de schi din Europa.

Vara, valea va vrajeste cu frumusetea salbatica a raului Brandenberger Ache (afluentul stâng al râului Inn; râul Inn este unul dintre cei mai mari afluenti ai Dunarii) cu vaile sale tumultoase numai bune pentru rafting sau cu cele 5 lacurile linistite numai bune pentru scaldat. Iar cei 900km de carari marcate pentru dumetii si plimbari in natura fac din Alpbachtal un paradis al drumetilor.

 

Sortare dupa:
Confort:
Pret:
Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.