> > > > Algarve

 

Algarve este o regiune din sudul Portugaliei, care se intinde pe aproximativ 5412km patrati. Regiunea respectiva coincide cu districtul Faro, care isi are centrul politic, administrativ si cultural in orasul Faro, cunoscut si pentru Aeroportul International Faro sau Universitatea Publica din Faro. Pe langa plajele si restaurantele sale, Algarve...


Algarve este o regiune din sudul Portugaliei, care se intinde pe aproximativ 5412km patrati. Regiunea respectiva coincide cu districtul Faro, care isi are centrul politic, administrativ si cultural in orasul Faro, cunoscut si pentru Aeroportul International Faro sau Universitatea Publica din Faro. Pe langa plajele si restaurantele sale, Algarve a investit destul de mult in crearea unei retele de terenuri de golf, ceea ce i-a garantat un loc sigur printre turistii iubitori de a petrece timpul activ. Algarve se imparte in mai multe regiuni: Barlavento, Serra Algarvia si Sotavento, fiecare dintre acestea avand anumite orase si puncte turistice.
Sortare dupa:
Confort:
Pret:
Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.