> > > > Achensee/Tirol

 
Achensee reprezinta un lac situat in partea nordica a orasului Jenbach, din cadrul landului Tirol, fiind cel mai intins lac din regiune si avand o adancime de 133 metri.Impreuna cu valea Achental, desparte sub-diviziunea montana Karwendel, de Alpii Brandenberg.Principalele orase din jurul lacului sunt:Eben am Achensee,Achenkirch si Pertisau.

 
Achensee reprezinta un lac situat in partea nordica a orasului Jenbach, din cadrul landului Tirol, fiind cel mai intins lac din regiune si avand o adancime de 133 metri.Impreuna cu valea Achental, desparte sub-diviziunea montana Karwendel, de Alpii Brandenberg.
Principalele orase din jurul lacului sunt:Eben am Achensee,Achenkirch si Pertisau.
Turismul ca si sector de activitate a inceput sa se dezvolte in contextul inaugurarii caii ferate Unterinntalbahn in 1859, succedata in 1887 de achizitia primului vas cu aburi, St.Josef.Urmeaza procurarea unei game largi de vase propice pentru transportul calatorilor/turistilor pe suprafata lacului in perioada 1890-2007,cel mai recent model fiind MS Stadt Innsbruck care a inlocuit in august 2007 vasul St. Benedikt.
 
Sortare dupa:
Confort:
Pret:
Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.